Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Вересня, 2021 р., 11:43
21 Вересня, 2021 р., 11:05
Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації закуплено соціальну послугу психологічної реабілітації та духовного відновлення від наслідків травмуючих подій, які призвели до алкогольної чи наркотичної залежності учасників АТО (ООС). Благодійний фонд "Назарет" прийме на реабілітацію від узалежнення (наркотичного, алкогольного, ігрового) ветеранів російсько - української війни. Рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 №53 затверджено Комплексну програму соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025 роки, одним із заходів якої є психологічна підтримка та подолання наслідків травмуючих подій учасників АТО (ООС). За додатковою інформацією можна звертатися до КУ " Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради ". Світлана 067-728-34-26.
20 Вересня, 2021 р., 14:10
В неділю відбувся Городжів-фест, незважаючи на погодні умови. Голова Добросинсько-Магерівської громади Микола Сало та начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Уляна Копоть вручили подяки за активну громадську позицію та спонсорську допомогу у проведенні фестивалю Юрківу Володимиру, Поріцькому Богданові, Кукуріку Богданові, Кондюху Тарасу, Панчишину Василю, Васина Василеві, Кутень Миколі, Старій Ганні, Салу Василю, Семочко Василю, Папіжу Михайлу. А також було вручено грамоту Кирик Марії Миколаївні - за багаторічну працю у галузі культури. Гостями свята були Ірена, Хас, Роман Климко, EDEM-BAND.   P. S. Молодь Городжева, дякуємо за організацію та проведення фестивалю, ви подаєте чудовий приклад того, як самостійно провести захід високого рівня!
20 Вересня, 2021 р., 10:44
У Жовкві фахівці  Червоноградського відділу електронних сервісів навчають громадян користуватися електронними сервісами  В  четвер, в Жовківській  ДПІ Головного управління ГУ ДПС у  Львівській  області відбувся тренінг для відвідувачів Центру обслуговування на тему «Електронні сервіси ДПС».
18 Вересня, 2021 р., 12:03
Коротко про добровільне декларування неоподаткованих свого часу активів обопільно вигідне і громадянину, і державі Головне управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що одноразове добровільне декларування  – це цивілізована легалізація активів громадян, які свого часу були приховані від оподаткування.
17 Вересня, 2021 р., 22:12
У Народному домі м. Золочів відбулася нарада з питань забезпечення розвитку сільських територій в контексті земельної реформи та ринку землі за участю першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Tараса Висоцького, Віталія Загайного, заступника голови Львівської ОДА, Івана Слободяника, заступника голови Всеукраїнської асоціації громад. Під час наради учасники обговорювали питання взаємодії територіальних громад з органами виконавчої влади в контексті земельної реформи про виклики та можливості в умовах реформи децентралізації. До обговорення долучились голови ОТГ, райдержадміністрацій, начальники управлінь ЦОВВ у Львівській області (ДПС, Держпродспоживслужби, Держгеокадастру, Держлісагентства, Держводагентства, Держрибагентства, Західне міжрегіональне управління міністерства юстиції (м. Львів), депутати обласної і місцевих рад. Щоб ефективно реагувати на системні проблеми місцевого самоврядування сільських територій між Міністерством аграрної політики та продовольства України, Львівською облдержадміністрацією та Всеукраїнською асоціацією громад підписано меморандум, який ініційований профільним Міністерством.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь