Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Вересня, 2021 р., 16:12
30 вересня відзначаємо день великомучениці Софії та її дочок Віри, Надії і Любові, які зараховані до лику святих. Щиро вітаємо усіх сьогоднішніх іменинниць, добра Вам, любові, краси та повсякчасної опіки Ваших ангелів-охоронців.
30 Вересня, 2021 р., 16:11
  Щороку 30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Це свято встановлено в Україні Указом Президента України від 14.05.1998 р. № 471/98, враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток освіти, науки і культури. У цей день є особлива нагода подякувати за клопітку працю бібліотекарям, бо в них особливе завдання: виховувати грамотного читача, навчити вміло користуватися ресурсами та послугами бібліотеки. Вітаємо усіх, хто дотичний до бібліотечної справи.
30 Вересня, 2021 р., 13:33
Об’єкти одноразового (спеціального) добровільного декларування Головне управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – об’єкти декларування) можуть бути визначені підпунктами 14.1.280 і 14.1.281 пункту 14.1 статті 14 Податкового кодексу України активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, у тому числі, але не виключно:
30 Вересня, 2021 р., 08:58
Всі, хто потребує допомоги в оплаті комунальних послуг, отримають підтримку від держави, – Марина Лазебна
28 Вересня, 2021 р., 11:40
Червоноградський відділ електронних сервісів Головного управління ДПС у Львівській області нагадує платникам податків щодо переваг подання податкової звітності засобами телекомунікаційного зв’язку. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал Державної податкової служби України https://tax.gov.ua скориставшись електронним підписом. Для входу в Електроний кабінет необхідно  отримати кваліфікований електронний підпис як у Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС, так і  звернувшись до будь-яких інших кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг, перелік яких розміщено на сайті центрального засвідчувального органу Міністерства цифрової трансформації України (czo.gov.ua) у розділі «Довірчі послуги». Отже, подання податкової звітності в електронному вигляді має багато переваг для платників податків. Звітність можна передати в електронному вигляді до податкової всього за декілька хвилин, в результаті чого платники економлять свій час, кошти на придбання бланків звітних документів, отримують гарантію автоматичної перевірки підготовлених документів на наявність арифметичних помилок та оновлення версій форматів документів, які є підставою для нарахування і сплати податків.      
28 Вересня, 2021 р., 10:22
Вітаємо зі святом Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. Хай у всіх Вас буде мир, здоров'я, чисті помисли та Божа благодать!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь