Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Жовтня, 2021 р., 08:48
29 Жовтня, 2021 р., 08:48
28.10.2001 року відбулося засідання виконкому Добросинсько-Магерівської сільської ради.   Серед основних питань, розглянутих на засіданні, були про затвердження виконання дохідної частини бюджету Добросинсько-Магерівської сільської ради за 9 місяців 2021 року, про утворення організаційного комітету при Добросинсько-Магерівській сільській раді, про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ “Центр надання адміністративних послуг” Добросинсько-Магерівської сільської ради, про придбання квартири для особи з числа дітей-сиріт, про затвердження висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав, про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання України “Мати-героїня” та інші.
27 Жовтня, 2021 р., 14:49
Роз'яснення Уповноваженого щодо підвищення правової обізнаності населення про заходи, які вживають для захисту прав людини і громадянина.
26 Жовтня, 2021 р., 11:24
Угода між відділом освіти Добросинсько-Магерівської сільської ради Львівського району Львівської області та Об'єднаною організацією профспілки працівників освіти і науки України Жовківської, Рава-Руської міських, Куликівської селищної, Добросинсько-Магерівської сільської територіальних громад на 2021-2025 рр.
21 Жовтня, 2021 р., 10:58
ДП «Рава-Руське ЛГ» запрошує долучитись до створення лісів в межах програми «Зелена країна»   З 1 жовтня до 30 листопада Держлісагентство проводить громадську акцію «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна». В ДП «Рава-Руське ЛГ» заплановано проведення низки заходів з лісовідновлення, лісорозведення та озеленення населених пунктів, спрямованих на покращення комунікації з громадськістю, підвищення іміджу лісової галузі та виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи. До акції ДП «Рава-Руське ЛГ» запрошує приєднатись усіх, хто бажає озеленити свою країну. Контактний телефон 0686503296.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь