Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Серпня, 2021 р., 19:19
Відбувся перший фестиваль у Львівському районі «Bulava Fest» На площі Вічевій біля Жовківського замку відбувся перший районний фестиваль «Bulava Fest», присвячений 30-річчю Незалежності України, в якому команда Добросинсько-Магерівської громади взяла участь. Учасники фестивалю зустрілися біля адмінбудинку Жовківської міської ради та пройшлися до замку святковою ходою. Представники територіальних громад, що брали участь у спортивних змаганнях, змагалися у рукоборстві, метанні булави, підніманні колоди, стрибали у мішках, перетягували линву. Булаву переможця отримала команда Перемишлянської територіальної громади, де і пройде наступний фестиваль. Свято пройшло в дусі славних українських традицій: виступи аматорських колективів, змагання козаків, гопак, частування кулішем. На святковому концерті розважали гостей фестивалю Наталка Карпа та скрипаль Олег Кульчицький. Вогняне шоу, українська музика, дим та аромат козацького куліша, змагання учасників в національних костюмах – свято на Жовківській площі вдалося на славу!
19 Серпня, 2021 р., 10:34
Коротко про добровільне декларування неоподаткованих свого часу активів обопільно вигідне і громадянину, і державі Головне управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що одноразове добровільне декларування  – це цивілізована легалізація активів громадян, які свого часу були приховані від оподаткування.
18 Серпня, 2021 р., 16:17
18 Серпня, 2021 р., 11:31
На засіданні комісії із захисту прав дитини виконавчого комітету Добросинсько-Магерівської сільської ради, що відбулося 17.08.2021 року, розглянули питання щодо позбавлення батьківських прав, невиконання батьківських обов’язків. Під час засідання заслухали запрошених та членів комісії, які брали участь в обговоренні та вносили пропозиції до відповідних рішень.   З сім’ями провели роз’яснювальну правову та виховну роботу. А також надано для сімей в складних життєвих обставинах термін для вирішення наявних проблем.
12 Серпня, 2021 р., 18:57
  СБУ вкотре викрила корупційний механізм посадовців АТ «Львівгаз»   Служба безпеки України викрила протиправний механізм вимагання та отримання хабарів посадовцями газорозподільного підприємства АТ «Львівгаз». За оперативною інформацією стало відомо, що інженер метролог підприємства вимагав хабарів з місцевих мешканців. За чималі суми винагороди зловмисник «гарантував» не вживати заходів реагування щодо штучно виявлених фактів порушень під час експлуатації газового обладнання та несанкціонованого втручання у розподільчу мережу. За попередньою інформацію, свій «бізнес» ділок мав намір поширити на більшість населення області. Це могло спричинити зростання соціальної напруги серед населення. Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання хабара в сумі 20 тис. грн. Кримінальне провадження розпочато за ч. 4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України. Готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину.   Встановлюється причетність керівників усіх ланок АТ «Львівгаз» до протиправної діяльності. Тривають слідчі дії. Спецоперацію з викриття зловмисника проводили оперативники УСБУ спільно з слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.                            

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь