Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з платниками податків у форматі «круглого столу» відбулась в Жовківській ДПІ

Дата: 21.02.2024 11:58
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

 

    Жовківські податківці провели зустріч у форматі «круглого столу» із платниками податків на тему «Переваги подання звітності в електронному вигляді та інші актуальні питання податкового законодавства».

 

Заступник начальника Жовківської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Віктор Порохняк поінформував про розміри мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що діють у 2024 році. Також ознайомив присутніх із зміною з нового року суми єдиного податку для підприємців, які перебувають на спрощеній системі оподаткування 1 і 2 групи, та збільшення допустимого річного доходу для фізичних осіб - підприємців на 2024 рік.

 

Також повідомив присутнім, що з 1 січня 2024 року розпочалась кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року та зазначив випадки, в яких подання декларації про майновий стан і доходи є обов’язковим.

 

Водночас звернув увагу, що для зручності  та спрощення процедури декларування доходів громадянами на вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів, зокрема, для використання права на податкову знижку. Можна і скористатися мобільним застосунком «Моя податкова».

 

З метою популяризації інформації, розміщеної ГУ ДПС у Львівській області у соцмережах, платникам запропоновано приєднатись до сторінок в Instagram, Telegram, Facebook, YouTube та сайту ГУ ДПС у Львівській області.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь