Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Квітня, 2024 р., 10:35
     Палата представників Конгресу США підтримала рішення про військову та фінансову допомогу для України! Завдяки цьому законопроєкту наша держава отримає вкрай важливу безпекову та грошову підтримку. Досягти цього було дуже непросто. Проте українська сторона зробила все для успішних перемовин та врешті-решт ухвалення необхідних рішень – історичних змін у визначальному етапі боротьби проти poсійської агресії.   Президент України, команда Офіс Президента України та весь наш дипломатичний корпус доклали великих зусиль, аби це рішення стало реальністю. Наш уряд очікує, що Сенат США затвердить цей законопроєкт через кілька днів.   Вдячні народові США за допомогу та єдність із нашим народом. А також всім, хто доклав зусиль для підтримки цього рішення:  главі нашої держави Володимиру Зеленському та команді Офісу президента України за послідовну роботу і значні зусилля для того, аби це рішення відбулося!    
18 Квітня, 2024 р., 16:32
     Сьогодні відбувся семінар працівників культури Добросинсько-Магерівської сільської ради, на якій обговорили робочі моменти та плани на наступний квартал.   Після семінару відбулася зустріч із поетесою Жовківського краю Наталією Полоцькою Наталія Полоцька, на якій авторка презентувала свою книжку-сповідь "Серце, що вірить у диво".   Вдячні поетесі та співачці за зворушливе виконання авторської поезії та особливу атмосферу під час презентації.  
18 Квітня, 2024 р., 16:29
Жовківська ДПІ інформує: Електронний сервіс предзаповнення податкової декларації про майновий стан і доходи для фізичних осіб – платників податків  
18 Квітня, 2024 р., 08:57
ПОЛОЖЕННЯ ПРО ОНЛАЙН-КОНКУРС ЧИТЦІВ «З ЛЮБОВ’Ю, НІЖНІСТЮ, ТЕПЛОМ…»   1.Організатор конкурсу — відділ культури, туризму, молоді та спорту Добросинсько-Магерівської сільської ради.   2.Умови участі у конкурсі: - відео із позначкою «На конкурс», у якому конкурсант декламує вірш про маму, опублікувати у групі https://www.facebook.com/groups/1315181092333204/ (Культурно-інформаційний простір Добросинсько-Магерівської сільської ради) із зазначеними даними виконавця (прізвище, ім’я, по батькові, вік, місце проживання, номер телефону).   4.Термін прийому конкурсних робіт — до 3 травня 2024 року. Усі учасники отримають нагороди.   Про дату та місце нагородження повідомимо пізніше.   Примітка: -темою поезії на конкурс обов’язково має бути любов, повага та шана до матері; -до конкурсу запрошуємо лише мешканців Добросинсько-Магерівської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь