Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Липня, 2024 р., 15:36
      Громада сьогодні попрощалася із воїном світла Романом в с. Добросин, де він провів своє дитинство та ранні юні роки. Пам'ятають його односельчани як старанного учня, працьовитого та допитливого хлопця. На жаль, він так і не зміг втілити у життя свої мрії, бо загинув за Україну.   У глибокій скорботі схиляємо голови і висловлюємо щирі співчуття непоправної втрати донечці, дружині, мамі, братам, усій родині, близьким і друзям.   Світла пам'ять і вічна слава новітньому Герою України...  
24 Липня, 2024 р., 14:49
     Із сумом повідомляємо, що старший сержант Бабух Роман Іванович, вихідець із с. Добросин, 1988 р. н., загинув під час виконання бойового завдання поблизу н. п. Желанне Покровського району Донецької області 20 липня 2024 року.   Завтра об 11:00 зустрічаємо кортеж із загиблим в с. Добросин. Далі кортеж прямуватиме до батьківського дому Героя, опісля відбудеться чин похорону в Храмі Воздвиження Чесного Хреста.   Щиро співчуваємо рідним та близьким загиблого воїна Романа.   Роман навчався у Добросинському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів. Згодом опанував професію «Слюсар з ремонту автомобілів» у Львові. Після завершення навчання проходив військову службу спершу у місті Великі Мости Львівської області, а згодом на Закарпатті. Працював у будівельній сфері у Львові. Був надзвичайно цілеспрямованою людиною, увесь свій вільний час присвячував будівництву власного житла. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист держави від окупантів. Виконував бойові завдання із оборони Батьківщини у складі 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Боронив державу на Донеччині, за особисту мужність був нагороджений Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест». У Романа Бабуха залишилися мама, дружина, донька та брати.
23 Липня, 2024 р., 14:26
За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України на території Львівської області, 24 липня вдень грози; подекуди шквали 15 –20 м/с, град.   Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці. Намагайтеся не ходити під розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та дахів будинків.   Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь