Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Серпня, 2021 р., 08:56
Інформуємо, що в Добросинсько-Магерівській сільській раді розпочав роботу державний реєстратор юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Щодо реєстрації звертайтеся за адресою: с. Добросин, вул. Учительська, 7 (I поверх). Телефон: 0679241015 Андросюк Надія Павлівна.  
05 Серпня, 2021 р., 14:25
02 Серпня, 2021 р., 10:01
29.07.2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Добросинсько-Магерівської сільської ради, на якому розглянули низку важливих питань, серед яких, зокрема, про стан виконання бюджету Добросинсько-Магерівської сільської ради за перше півріччя 2021 року, про затвердження Регламенту виконавчого комітету та виконавчих органів, про затвердження інструкції з діловодства у Добросинсько-Магерівській сільській раді, про списання з комунального балансу багатоквартирних житлових будинків в смт. Магерів, про підготовку до опалювального сезону, про відзначення Дня Незалежності України та Дня Прапора та інші.   Усі рішення виконкому найближчим часом будуть оприлюднені на офіційному сайті ради для ознайомлення.
02 Серпня, 2021 р., 09:54
29 липня 2021 року в приміщенні Добросинсько-Магерівської сільської ради відбулося спільне засідання робочих груп з питань легалізації заробітної плати та зайнятості Львівської районної державної адміністрації та Добросинсько-Магерівської сільської ради, на якому було заслухано 8 керівників суб’єктів господарської діяльності. Під час засідання наголошувалось на важливості дотримання законодавства про працю та соціально-трудових відносин, зокрема, про недопущення використання найманої праці без належного оформлення трудових відносин.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь