Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Червня, 2021 р., 10:15
  Вже цієї неділі у селі Добросин до Дня молоді Добросинсько-Магерівська молодіжна рада організовує Молодіжний фестиваль Weekend Party ("Молодіжна вечірка") та відкриває молодіжний простір Don’t Stop ("Не зупиняйся"). Таку подію неможливо пропустити!!! На фестивалі будуть діяти 4 зони, кожен матиме можливість для себе відпочити з сім’єю, прослухати цікаві лекції, взяти участь у конкурсах та вікторинах, а також насолодитись виступом молодіжного гурта. Зацікавило? Тоді приходи і бери з собою хороший настрій)  
21 Червня, 2021 р., 21:45
Добросинсько-Магерівська молодіжна рада за сприяння відділу культури, туризму молоді та спорту та відділу освіти Добросинсько-Магерівської сільської ради організовує Велопробіг до Дня Конституції та Дня молоді 25 червня об 11:00 в центрі села Добросин. Докладніше - у програмі.
21 Червня, 2021 р., 21:35
    #Зашків_2021 Одна з найочікуваніших молодіжних подій літа - ювілейний патріотичний фестиваль “Зашків 2021” з нагоди 130-річчя від дня народження видатного українця Євгена Коновальця завершився! Учасники фестивалили з 18 по 20 червня: драйвова музика, святкова атмосфера, чудове товариство. В програму святкування входили різні розваги, велопробіг, дуатлон, змагання з лазертагу, показ техніки Кінологічного навчального центру ДПСУ, турнір з футболу босоніж, відтворення бою УПА, бойовий гопак, виступ оркестру Національної гвардії, українська музика.   В історико-меморіальному музеї імені Євгена Коновальця, який відвідали учасники колоною з патріотичними піснями, демонстрували документальні сюжети з участю героя фесту Євгена Коновальця. Було цікаво, драйвово, незабутньо!
15 Червня, 2021 р., 16:55
Як відбувається проходження е-лікарняного на підприємстві? Поступово Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності. Перехідна модель триватиме з червня по серпень цього року, однак уже зараз багато роботодавців почнуть працювати з електронною версією звичних лікарняних. Е-лікарняні, як і паперові, є підставою для надання працівникам допомоги по тимчасовій втраті працездатності, а також по вагітності та пологах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь