Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Вересня, 2022 р., 09:28
  Небо плаче безупинно...   Провели в останню путь Вадима Ільчука, захисника України, його рідні та друзі, побратими, знайомі, односельці, мешканці громади.   Молимося за упокій його душі, пам'ятатимемо його подвиг. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого воїна.   Вічна пам'ять Герою!
08 Вересня, 2022 р., 16:26
Попередження про погіршення погодних умов   За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України: По території Львівської області: В другій половині дня 08 вересня і з збереженням на добу 09 вересня місцями: грози, пориви південно-східного вітру 15 – 20 м/с, значні дощі.
07 Вересня, 2022 р., 15:25
07 Вересня, 2022 р., 08:50
Наша громада в скорботі, бо втратила ще одного воїна світла - Ільчука Вадима, мешканця с. Кунин, 1997 року народження. Вадим був командиром протитанкової артилерійської батареї протитанкового артилерійського дивізіону, старшим лейтенантом.   У Героя залишилась дружина та двоє дітей. Ми щиро співчуваємо родичам, близьким, рідним та побратимам.   Світла пам'ять Герою! Про час зустрічі Героя та чин похорону повідомимо пізніше.
07 Вересня, 2022 р., 08:42
З метою підготовки до опалювального сезону 2022-2023 програма «U-LEAD з Європою» рекомендує розпочати активну  інформаційну кампанію серед населення.
02 Вересня, 2022 р., 08:38
    Свято першого дзвоника 2022 - нетрадиційне та особливе: з піснею про червону калину, музичним супроводом "Доброго вечора, ми з України!", з хвилиною мовчання та шани за загиблими героями України у російсько-українській війні.   Дуже трепетне та піднесене свято, де схвильовані маленькі діти співають "Ще не вмерла Україна" з правою ручкою на грудях, а батьки стримують сльози... Ми усі прагнемо, щоб у наших дітей були свої уроки перемоги. Як перемогти лінь і стереотипи, як перемогти неуцтво у широкому сенсі слова, страх, біль, байдужість... Нам потрібні маленькі перемоги над собою, які складатимуться у велику українську Перемогу, без якої неможливий мир.   Мирного дня, Україно! Радості та мудрості нашим дітям. Бо вони - Україна! Витримки - їхнім наставникам, педагогам. Вдячні нашим воїнам за можливість святкувати День знань!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь