Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Вересня, 2022 р., 15:33
  Загін місцевої пожежної охорони "Жовківщина" Добросинсько-Магерівської громади отримав пожежний автомобіль.   Передання автомобіля відбулося за сприяння начальника 17 державної пожежної рятувальної частини 10 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Львівській області, капітана служби цивільного захисту Назара Ковцуна та начальника 48 ДПРП 17 ДПРЧ 10 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області, капітана служби цивільного захисту Тараса Лещишина.   Вдячні керівнику організації "Норвезька пожежна та швидка допомога" Odd Steinar Ronne за надану техніку.   В теперішніх реаліях вона є важливою та цінною підтримкою для нашої громади.  
16 Вересня, 2022 р., 15:29
  Добросинсько-Магерівська громада висловлює щиру подяку за надану допомогу - пожежно-технічне спорядження для розвитку загону місцевої пожежної охорони "Жовківщина" ФРАНКУ ЯЖАХРАУСУ, директорові кризового центру м. Фройденштадт (Німеччина), та КЕЛЕХ СТАНІСЛАВУ, голові добровільної пожежної охорони Томашів-Любельського повіту (Польща).   Надане спорядження є життєво важливим для повноцінної роботи пожежників та рятувальників.   Вдячні також Олегові Штангрету, начальнику відділу агітаційно-пропагандистської роботи ГУ ДСНС у Львівській області, за координацію цієї зустрічі.  
14 Вересня, 2022 р., 13:15
До уваги платників податків – запрацювала комунікаційна податкова платформа! Шановні платники податків! В державній податкові службі розпочала роботу комунікаційна податкова платформа.
14 Вересня, 2022 р., 09:46
  13 вересня Предстоятель ПЦУ Блаженніший Епіфаній очолив Божественну Літургію в урочищі Заглина, поблизу с. Монастирок.   Літургію на честь Покладення Пояса Пресвятої Богородиці було проведено під час традиційної, щорічної прощі до цілющого джерела Пресвятої Діви Марії.   Хай Пресвята Богородиця дарує мир, спокій та перемогу для українського народу!  
12 Вересня, 2022 р., 09:53
Сумні новини - громада втратила ще одного захисника   Кочан Олексій Васильович, мешканець с. Пирятин, загинув на Миколаївщині, поблизу с. Щасливе від рук російських окупантів. В Героя залишилося двоє маленьких синочків, дружина, батьки. Щиро співчуваємо родичам та близьким полеглого воїна.   Вічна пам'ять ГЕРОЮ!   Про час зустрічі та чин похорону повідомимо пізніше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь