Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Вересня, 2022 р., 13:15
До уваги платників податків – запрацювала комунікаційна податкова платформа! Шановні платники податків! В державній податкові службі розпочала роботу комунікаційна податкова платформа.
14 Вересня, 2022 р., 09:46
  13 вересня Предстоятель ПЦУ Блаженніший Епіфаній очолив Божественну Літургію в урочищі Заглина, поблизу с. Монастирок.   Літургію на честь Покладення Пояса Пресвятої Богородиці було проведено під час традиційної, щорічної прощі до цілющого джерела Пресвятої Діви Марії.   Хай Пресвята Богородиця дарує мир, спокій та перемогу для українського народу!  
12 Вересня, 2022 р., 09:53
Сумні новини - громада втратила ще одного захисника   Кочан Олексій Васильович, мешканець с. Пирятин, загинув на Миколаївщині, поблизу с. Щасливе від рук російських окупантів. В Героя залишилося двоє маленьких синочків, дружина, батьки. Щиро співчуваємо родичам та близьким полеглого воїна.   Вічна пам'ять ГЕРОЮ!   Про час зустрічі та чин похорону повідомимо пізніше.
12 Вересня, 2022 р., 09:28
  Небо плаче безупинно...   Провели в останню путь Вадима Ільчука, захисника України, його рідні та друзі, побратими, знайомі, односельці, мешканці громади.   Молимося за упокій його душі, пам'ятатимемо його подвиг. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого воїна.   Вічна пам'ять Герою!
08 Вересня, 2022 р., 16:26
Попередження про погіршення погодних умов   За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України: По території Львівської області: В другій половині дня 08 вересня і з збереженням на добу 09 вересня місцями: грози, пориви південно-східного вітру 15 – 20 м/с, значні дощі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь