Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Вересня, 2022 р., 10:42
  Всіх, хто має імена святих мучениць, вітаємо з Днем пам‘яті небесних покровительниць!   В останній день вересня згадуємо найбільші християнські чесноти через вшанування пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Ці жіночі імена називають три основні чесноти, які народжуються через вищу Мудрість. Вони впродовж віків є улюбленими в народі та визначають наші прагнення і бажання – вірити, надіятися, любити.   Молімося сьогодні до святих мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, щоб через їхнє заступництво Господь зміцнив у наших серцях віру, надію і любов.
30 Вересня, 2022 р., 09:08
  Вітаємо освітян із професійним святом та вдячні вам за любов і турботу до учнів, терплячість та витримку, професіоналізм та мудрість. Ви берете участь у вихованні добрих, чесних, справедливих дітей, якими пишатиметься Україна. Будьте завжди молоді душею, сильні духом, злагоди у колективах та родинах!
30 Вересня, 2022 р., 08:56
  Напередодні Дня бібліотекаря вітаємо усіх, хто любить книгу, хто не уявляє без читання свого життя, хто плекає рідну мову та шанує друковане слово.   Чудових, талановитих людей у затишній атмосфері зібрала на літературному заході у Добросинсько-Магерівській громаді Уляна Копоть, начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту. Перший заступник сільського голови Михайло Жук, начальник відділу освіти Микола Смолинець привітали із професійним святом та висловили слова вдячності та підтримки у наш непростий час бібліотекарям громади. Під час заходу учасники із цікавістю слухали поезію запрошеної письменниці нашого краю Любов Зелену, авторку збірки "Сад моєї долі"(с. Боброїди). Учасниці колективу "Вишиванка" (с. Лавриків) Тетяна Волинець разом із Євою Кресало виконали низку авторських патріотичних пісень. Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, добра та успіхів у вашій благородній просвітницькій справі!  
27 Вересня, 2022 р., 12:38
Вже стало традицією 27 вересня відзначати День дошкілля та вшановувати працю вихователя і всіх дошкільних працівників.   Дитячий садок є першим освітнім закладом, який зустрічає дитину, є першою школою життя. Бо той фундамент, що отримає дитина в ранньому дитинстві, стане опорою на все життя. Професія вихователя та всіх працівників дошкільних установ потребує жертовності, терплячості, любові до своєї справи та до маленьких громадян України.   Щиро вітаємо працівників дошкілля із професійним святом! Висловлюємо вдячність за вашу працю, за терпіння до усіх малих бешкетників, мудрість, креативність та творчість. Бажаємо затишку, тепла, позитиву, достатку вашим родинам, здоров’я та миру!
27 Вересня, 2022 р., 09:46
  Сьогодні святкуємо великий Господній празник – Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього.   В цей день згадуємо віднайдення цього хреста стараннями цариці Олени і урочисто вшановуємо його молитвами, як особливу пам’ятку Христових страждань, важливий символ християн, нашої віри і відкуплення.   Для всіх християн Хрест – знак перемоги добра над злом, життя над смертю. Тож нехай нинішнє свято наповнить наші серця вірою, надією, любов'ю, дасть нам сили здолати всі перешкоди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь