Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2021 р., 14:38
Продовжуємо озеленювати громаду   Представники громади, депутати та працівники Добросинсько-Магерівської сільської ради сьогодні висадили туї та ялини у Добросині, біля кладовища.  
03 Листопада, 2021 р., 14:35
  В с. Підлісся розпочалися роботи із встановлення спортивно-ігрового майданчика з тренажерним та ігровим обладнанням (Нове будівництво).   Проведено роботи з планування територій, закуплено та привезено тренажерне та ігрове обладнання. Передбачається монтаж обладнання.  
02 Листопада, 2021 р., 18:12
  У межах Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини на 2021 – 2025 роки за напрямом "Конкурс проєктів місцевих ініціатив" реалізується проєкт "Капітальний ремонт з відновленням елементів благоустрою зупинки громадського транспорту на повороті с. Панчишини Львівського району Львівської області".   Джерела фінансування: обласний, місцевий бюджети, кошти спонсора та нефінансовий внесок. Підрядна організація – ПП «Рома».   Роботи з будівництва «заїзної кишені» автобусної зупинки на автомобільній дорозі М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська, км 170+520, в районі с. Панчишини, вже розпочалися.  
02 Листопада, 2021 р., 18:08
За кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2021 році на території Добросинсько-Магерівської сільської ради проводиться придбання та встановлення спортивно-ігрового майданчика з ігровим обладнанням в с. Лавриків Львівського району, Львівської області (Нове будівництво).   На сьогодні проведено роботи з планування території, закуплено та привезено ігрове обладнання. Найближчим часом плануємо монтаж обладнання.  
01 Листопада, 2021 р., 14:20
  Інформуємо мешканців громади про мікропроєкт “Капітальний ремонт каналізації та водопроводу молодіжно-спортивного центру в будівлі Народного дому в с. Замок на вул. Шевченка, 1 А Львівського району Львівської області”. Проєктом передбачено облаштування внутрішньої вбиральні всередині у приміщенні Народного дому, ремонт системи водопостачання та водовідведення, проведення сантехнічних та внутрішніх робіт. На сьогодні проведено воду та електропостачання, виведено каналізацію, вимурувано стіни, встановлено двері. Всі ремонтні роботи мають бути проведені до 31 грудня 2021 року.  
29 Жовтня, 2021 р., 11:25
У школі Бишкова провели заміну вікон на металопластикові склопакети.   Роботи виконано завдяки співфінансуванню обласного бюджету, місцевого та нефінансового внеску громади (роботи) згідно із проектом в програмі місцевих ініціатив “Капітальний ремонт віконних прорізів з заміною на металопластикові склопакети з впровадженням енергозберігаючих технологій будівлі Бишківської ЗЗСО I-III ступенів Добросинсько-Магерівської сільської ради по вул. Центральна, 18, с. Бишків Львівського району Львівської області”. Виконавець робіт – ФОП Рак Орест Ігорович.  
29 Жовтня, 2021 р., 09:00
У Добросинсько-Магерівській громаді незабаром діятиме новий спортивний майданчик з поліуретановим покриттям.   В смт. Магерів тривають роботи з облаштування спортивного майданчика із наливним покриттям. Буде створено новий простір для міні-футболу, баскетболу, волейболу. Плануємо завершити роботи до кінця тижня. Виконавець робіт - ТзОВ Dynamo Invest - будівництво спортивних споруд.  
29 Жовтня, 2021 р., 08:58
28.10.2021 року відбулося засідання виконкому Добросинсько-Магерівської сільської ради.   Серед основних питань, розглянутих на засіданні, були про затвердження виконання дохідної частини бюджету Добросинсько-Магерівської сільської ради за 9 місяців 2021 року, про утворення організаційного комітету при Добросинсько-Магерівській сільській раді, про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ “Центр надання адміністративних послуг” Добросинсько-Магерівської сільської ради, про придбання квартири для особи з числа дітей-сиріт, про затвердження висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав, про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання України “Мати-героїня” та інші.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь