Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Грудня, 2023 р., 11:08
      Україна є країною волонтерів, адже понад 80% українців у різних формах взяли і продовжують брати участь у волонтерському русі. Надзвичайного значення український волонтерський рух набув від початку збройної агресії російської федерації у 2014 році. Відтоді численні волонтери зосередили свою діяльність на допомозі постраждалим від військових дій на сході України.   Сьогодні українські волонтери є потужною частиною громадянського суспільства, яка наближає нашу спільну перемогу. Саме вони стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни.   Дякуємо вам за підтримку та сміливість. Ваша праця є частиною спільної майбутньої перемоги та міцний ґрунт, на якому ми відбудуємо Україну!
30 Листопада, 2023 р., 11:51
      "Милі та добрі дорослі, Зупиніть війну, А я кольоровими фарбами Для Вас прикрашу весну! І намалюю Вам сонечко, Що в небі буде сміятись, І більше не буду плакати, І більше не буду боятись!"      Злата Паньків, талановита шестирічна дівчинка із с. Добросин, у своєму юному віці співає про зовсім не дитячі речі. Війна - не для дітей, вона - горе для мільйонів родин, які мріють про щасливе майбутнє своїх дітей. Нехай усіх дітей України береже Господь!   Переглянути кліп Злати можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=gRza9TV6nxU
30 Листопада, 2023 р., 10:10
  Триває останній тиждень голосування за дерево, що представить Україну на міжнародному конкурсі «Європейське дерево року». Саме час ще раз розповісти про деякі з наших дерев-учасників.   «Свідок історії»: дерево, якому понад 300 років (Добросинсько-Магерівська ТГ). Проголосувати за «Свідок історії» ви можете за лінком: https://forms.gle/4kDzkKUSbyhBuyJJA Ботанічна пам’ятка природи місцевого значення «Свідок історії», вік якого приблизно 300 років. Обхват стовбура — 8,5 м. У кроні дерева є дупла, де гніздуються сови.   «Дерева-сестри»: груша та береза, які мають спільну кореневу шийку (урочище Кропивне, Черкаська обл.). Ботанічна пам’ятка природи місцевого значення. Дерева належить до ботанічного заказника місцевого значення «Бобухівщина» площею 2 га. Пам’ятку природи створено з метою охорони та збереження оригінальних дерев груші висотою 12 м та діаметром 23 см, і берези висотою 14 м та діаметром 20 см. Проголосувати за «Дерева-сестри» ви можете за лінком: https://forms.gle/4kDzkKUSbyhBuyJJA   «Загородищенський старожил»: дуб звичайний (с. Загородище, Черкаська обл.). На момент проголошення, як об’єкт природно заповідного фонду, дерево мало обхват стовбура 4,67 м, висота 37,72 м, вік близько 300 років. Дерево зростає на території Іркліївської сільської ради в межах населеного пункту с. Загородище. За історичними даними дерево з’явилося в селі десь на початку XVIII століття. Проголосувати за «Загородищенський старожил» ви можете за лінком: https://forms.gle/4kDzkKUSbyhBuyJJA   Столітня сосна: (Маневицька ТГ, Волинська обл.) Автентичному дереву близько 100 років. Сосна з неймовірно рівним стовбуром, розлогою кроною і сухою верхівкою. Колись на центральній площі селища Маневичі розташовувався санаторій дихальних шляхів і саме сюди приїжджали люди звідусіль дихати сосновим повітрям. Проголосувати за «Столітню сосну» ви можете за лінком: https://forms.gle/4kDzkKUSbyhBuyJJA Переглянути історії всіх дерев-учасників відбору ви можете на нашому сайті: https://ekosphera.org/golosuvannya-rozpochato-yake.../
30 Листопада, 2023 р., 10:07
  25 листопада 2023 року стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».      Щорічно у світі з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Метою акції є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. В рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" в оновленому бібліотечному просторі с. Замок було проведено майстер-клас для дітей "Безпека дітей понад усе".
30 Листопада, 2023 р., 09:51
Відбулося відкриття оновленого бібліотечного простору публічно-шкільної бібліотеки в с. Замок.   В приміщенні Народного дому облаштували три кабінети для дітей громади. З побажаннями цікавого відпочинку та корисного ігрового дозвілля для наших дітей виступили отець Назарій Федюк, сільський голова Микола Сало, староста Замківського старостинського округу Леся Дзюнька, начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Уляна Копоть.   Галина Кожушко, головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Добросинсько-Магерівської сільської ради, розповіла про ті ідеї, які вдалося реалізувати на сьогодні та про плани на майбутнє. За кошти обласного та місцевого бюджетів у бібліотеці виконали ремонтні роботи, придбали меблі, проектор з великим екраном, більярд, аерохокей, настільні ігри та декор. Тож, ефективного навчання та цікавого дозвілля нашим дітям!   Нагадаємо, що пілотний проєкт Львівської ОВА «Модель сучасної бібліотеки» реалізовується у 20 громадах області у співфінансуванні з обласного бюджету та місцевих бюджетів – таким чином кожна бібліотека отримує 100 тисяч гривень, які використовує спільно з громадою для оновлення бібліотечного простору.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь