Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Січня, 2024 р., 14:41
Захищаючи незалежність нашої держави, на фронті загинув солдат Роман Лядський, 1987 р. н., уродженець м. Вугледар на Донеччині. Роман загинув у н. п. Красногорівка Покровського району Донецької області 5 січня 2024 року.   Низький уклін Захиснику, який віддав своє життя за територіальну цілісність України та кожного з нас! Ми висловлюємо щирі співчуття дружині Оксані, рідним, близьким, друзям та побратимам Романа. Про дату зустрічі та чин похорону повідомимо пізніше.   Світла пам'ять Герою України!
08 Січня, 2024 р., 10:31
  Нехай священна Йорданська вода очистить Україну від усього злого, від тривог та негараздів, додасть нам здоров'я та витримки!   Христос Хрещається! В ріці Йордані!  
01 Січня, 2024 р., 09:38
Сієм, сієм, посіваєм, З Новим роком вас вітаєм! Сієм зерном ваговитим Добрим людям працьовитим, Не з сівалок, а з долоні, По долівці, по ослоні, Посіваєм в кожній хаті, Будьте радісні, багаті. Сієм густо, перехрестям На добробут людям чесним. Промовляєм з кожним кроком, З новим щастям, з Новим роком! З Василем!   Хай у Новому році здійсняться наші найзаповітніші бажання миру, перемоги та злагоди у нашій Україні!
01 Січня, 2024 р., 09:34
    28 грудня 2023 року в Добросинсько-Магерівській сільській раді відбулося урочисте відкриття ЦНАП-Дія Центр. У Дія Центрі організували безбар’єрний простір. Також закупили меблі, комп’ютерну техніку та обладнання робочої станції для оформлення і видачі паспортних документів.   Центр надаватиме такі адміністративні послуги: реєстрація місця проживання; реєстрація актів цивільного стану; державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців; послуги у сфері земельних відносин та інші послуги місцевого значення. Для зручності мешканців створено 5 віддалених робочих місць у старостинських округах, щоб зробити адміністративні послуги доступнішими для мешканців.   Центр побудували та облаштували завдяки коштам із державного, обласного та місцевого бюджетів.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь