Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Листопада, 2023 р., 11:13
  10.11.2023 року відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми.   Запобігання насильству є пріоритетним напрямком роботи усіх відповідальних служб та органів, адже кожен такий випадок – це незворотній досвід людини, який завжди впливатиме на її життя.   У ході роботи учасники засідання обговорили стан виконання нормативних актів Закону України "Про запобігання та протидію домашньому насильству", "Про охорону дитинства", "Про освіту", "Про соціальні послуги" (організацію надання соціальних послуг особам/сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах; організацію та виконання заходів Всеукраїнської кампанії 16 днів проти насильства).   Учасники зауважили, що необхідна плідна співпраця з усіма суб’єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, що дасть можливість ефективно долати проблеми домашнього насильства в нашій громаді.
09 Листопада, 2023 р., 12:46
      Сьогодні відзначають професійне свято люди, які присвятили себе благородній справі — відтворювати, зберігати та примножувати духовні скарби нашого народу.   У Всеукраїнський день працівників культури вдячні кожному, хто дбає про українську культуру та прославляє Україну на весь світ, зберігаючи та примножуючи її автентичне багатство. Адже кожен народ існує доти, доки живе його культура. Саме завдяки відданим своїй справі митцям українська культура змогла зберегти свою самобутність, вистояти під натиском агресорів та зайняти гідне місце серед світових культур.   Нині у запеклій кровопролитній боротьбі ми відстоюємо не лише територію, не лише життя українців, а й нашу культуру, бо вона є ще однією потужною зброєю проти загарбників.
08 Листопада, 2023 р., 15:44
Рішення №59 Про затвердження детального плану території та надання дозволу на виготовлення землевпорядної документації  на земельну ділянку з метою розміщення індустріального парку «Добросин Інвест Парк» у с. Добросин Добросинсько-Магерівської територіальної громади Львівського району Львівської області
08 Листопада, 2023 р., 11:42
  
07 Листопада, 2023 р., 16:32
  Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє про те, що на території Львівської області 8 листопада вночі та вранці подекуди туман видимістю 200 – 500 м. (І рівень небезпечності, жовтий).
07 Листопада, 2023 р., 14:55
     

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь