Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Грудня, 2023 р., 09:52
Цьогоріч ми вперше святкуємо Різдво Христове з усім світом.   Бажаємо миру і спокою, взаєморозуміння, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай якнайшвидше справдяться наші спільні очікування перемоги. Вшануймо у ці дні тих, кого зараз немає з нами поруч, хто віддав своє життя за нашу країну, правду і свободу. Нехай прийдешній 2024 рік буде багатим на добро та добрі новини.   Здоров’я Вам та Вашим родинам! Єдності та мирного неба над Україною!   Христос рождається! Славімо Його!
22 Грудня, 2023 р., 11:36
          21 грудня відбулася ХХХV чергова сесія VIII демократичного скликання Добросинсько-Магерівської сільської ради.
22 Грудня, 2023 р., 09:38
Жовківська ДПІ інформує: Податкова знижка за витратами, пов’язаними з придбанням акцій чи інших корпоративних прав      Жовківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області інформує щодо можливості платника податку на доходи фізичних осіб за підсумками 2022 року скористатися правом на податкову знижку за витратами, здійсненими на придбання акцій (інших корпоративних прав), емітентом яких є юридична особа, яка набула статус резидента Дія Сіті.
19 Грудня, 2023 р., 17:09
    Щиро вдячні Благодійний фонд HOPE.UA, який надав 25 подарунків дітям, які напередодні свята писали листи святому Миколаю та з нетерпінням чекали на здійснення мрії. Радість та захоплення в очах дітлахів не передати словами! Хай здійснюються всі дитячі мрії!   КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради Благодійний фонд HOPE.UA
19 Грудня, 2023 р., 15:54
    Минулої п'ятниці у приміщенні Магерівського ОЗЗСО було проведено волейбольний турнір, у якому взяли участь дві команди: вчителі фізичної культури та працівники Добросинсько-Магерівської сільської ради, старости округів й мешканці громади.   Переможці отримали кубки, всі учасники турніру нагороджені медалями за активність. Щиро вдячні Наталії Шумило-Кожушко, куратору Активні Парки Добросинсько-Магерівської Громади за організацію та проведення волейбольного турніру у нашій громаді.   Сподіваємося, що такі цікаві спортивні заходи матимуть продовження у подальшому.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь