Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Січня, 2024 р., 13:59
  В рамках проєкту «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради після проходження тренінгів, етапу діалогових сесій, проведення дослідження зі збору та аналізу даних, успішно пройшла відбір серед інших учасників.   Метою проєкту було підвищення якості надання різноманітних соціальних послуг для мешканців вразливих категорій населення громади через забезпечення центру надання соціальних послуг необхідним технічним обладнанням та засобами пересування, розширенням робочого простору та його облаштуванням, наповнення необхідними меблями, тощо. Велосипеди для соціальних робітників, масажне крісло для надання психологічної підтримки для вразливих груп населення та військовослужбовців, звільнених з військової служби та членів їхніх сімей, поліпшення робочого простору – це все сприятиме підвищенню якості надання послуг.   Проєкт було реалізовано КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради та головним спеціалістом відділу економічного розвитку, сільського господарства та ЖКГ Орест Борис.   Нагадаємо, що проєкт втілюється «Міжнародною організацією з міграції» IOM Ukraine в партнерстві із Західноукраїнський ресурсний центр та фінансується Посольством Канади.
23 Січня, 2024 р., 09:57
  Нагадуємо, що в другий та четвертий вівторок місяця із 10:00 до 13:00 год. представник Управління Пенсійного фонду здійснює прийом громадян у приміщенні ЦНАП Дія Центр за адресою: с. Добросин, вул. Учительська.
23 Січня, 2024 р., 09:34
До уваги педагогів Добросинсько-Магерівської громади!    Повідомляємо, що Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Добросинсько-Магерівської сільської ради Львівського району Львівської області» проводить навчальний семінар професійної спільноти вчителів та вихователів інклюзивних класів/груп, асистентів вчителя/вихователя інклюзивних класів/груп, корекційних педагогів (практичних психологів, вчителів-логопедів), соціальних педагогів та всіх бажаючих учасників освітнього процесу відділу освіти Добросинсько-Магерівської сільської ради на тему: «Успішне навчання для особливих дітей або стратегії, що працюють». Програма семінару у додатку до листа, який надіслано у кожен заклад освіти громади.   Семінар відбудеться 08 лютого 2024 року.   Обов’язкова реєстрація для учасників відкрита з 15 січня 2024 р. по 30 січня 2024 р. включно за посиланням. Звертайтесь за деталями заходу у свої навчальні заклади або у наш центр.   Буде розкрито такі теми: Тема «Успішне навчання для особливих дітей або стратегії, що працюють»: - принципи поведінки (поведінковий інструментарій); - мотиваційні стимули; - безпомилкове навчання – шлях до успіху; - візуальні стимули в процесі навчання; - альтернативна та допоміжна комунікація в роботі з ООП. Тема «Особливості навчання дітей з ООП. Компетентнісний підхід»: - Як формуємо компетентності ; - Якими є загально-навчальні уміння та навички ; - Емоційно-мотиваційний компонент навчання; - Що робити, коли інтерес до навчання слабкий? - Як зацікавити дитину до навчання? - Наочність – «за» і «проти»; - Чи вчити правила? - Зошити-помічники; - Математика. Життєва компетентність; - Українська мова. Комунікативна компетентність ; - Біологія, географія та інш. Адаптація. Модифікація; - Як враховувати особливості читання? - Нова роль трудового навчання; - Діагностувальні роботи. Особливості; - Навчання дітей з порушеннями інтелекту. Особливості.   Запрошуємо долучатися до заходу!
23 Січня, 2024 р., 08:45
  Безкоштовне навчання для жінок-фермерок Львівщини щодо вирощування плодово-ягідних, горіхоплідних та овочевих культур   Безоплатне навчання для жінок-фермерок, або тих жінок, які лише планують розпочату фермерську діяльність стартує з 19 лютого та триватиме до 5 березня 2024 року. Навчання проходитиме щоденно з 10 до 15 год. Курс передбачає набуття практичних навичок щодо вирощування плодово-ягідних, горіхоплідних та овочевих культур.   Проєкт з безоплатного навчання відбуватиметься за сприяння Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН, департаменту агропромислового розвитку ЛОДА за підтримки Японського агентства міжнародного співробітництва (ЛСА) та спрямований на підготовку кадрів (жінок-фермерів) для розвитку аграрного сектору та визначення подальших заходів підтримки реконструкції сільськогосподарського виробництва та оцінки потреб широкомасштабної підтримки продовольчої галузі. Орієнтовна чисельність групи для проходження курсу – 25-30 осіб. Реєстрація на курс навчання триватиме до 24 січня 2024 року за посиланням: https://1ll.ink/iw6MP Після проходження курсу кожен учасник отримає сертифікат.   Місце проведення навчання: Інститут сільського господарства Карпатського регіону НААН України (Львівська обл, Львівський р-н, с.Оброшине, вул Грушеського,5)
22 Січня, 2024 р., 14:58
  Соборність України — єдність усіх українців щодо головних ідей нашого майбутнього. Це неподільність наших земель: від Києва до Севастополя, від Донецька до Львова. Сьогодні ми знову боремося за нашу незалежність. Та нас не зламати, бо ми сильні і як ніколи відчуваємо єдину державу, адже самі творимо її.   Молимося за усіх полеглих за нашу свободу!  
22 Січня, 2024 р., 09:56
  Сьогодні, 22 січня - особлива дата в історії України. У цей день українці відзначають два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель.   22 січня 1918 року незалежність була проголошена IV Універсалом Української Центральної Ради, а через рік, в 1919 році, в цей же день на Софійській площі у Києві відбулося офіційне об'єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Так вперше за багато століть історичні українські регіони об'єдналися в одну державу.   Головною традицією в День Соборності є живий ланцюг, який українці вибудовують, символізуючи об'єднання українських земель і державну єдність.   Єдність та згуртованість на сьогодні - наша сила!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь