Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Травня, 2021 р., 18:55
На території Добросинсько-Магерівської ОТГ (с. Добросин, с. Замочок) в період з 17.05-19.05.2021 року буде проводитися внесення ЗЗР.   Адміністрація ТОВ "Акрітера-Захід" Тел. 0977630208
12 Травня, 2021 р., 19:55
  Вітаємо з Днем медичної сестри! Прийміть безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за здоров’я мешканців нашої громади!   Дуже важко уявити нашу медицину, особливо, зараз без медичної сестри, однієї з найгуманніших професій, оскільки життя людини та її здоров’я є основними цінностями. Бо саме ви виконуєте призначення лікаря, Ваше небайдуже слово відіграє важливу роль в одужанні хворого.   Добра Вам, терпіння, здоров’я! Хай усі Ваші добрі справи повертаються до Вас сторицею!
11 Травня, 2021 р., 14:16
Шановні мешканці громади, інформуємо, що Добросинсько-Магерівська сільська рада бере участь у конкурсі “Наша громада” у проєкті “Сучасна екогромада”, метою якого є вирішити проблему сортування, ефективної переробки та утилізації твердих побутових відходів, щоб повторно використовувати їх з мінімальною шкодою для довкілля. Для того, щоб отримати автомобіль для вивозу сміття та контейнери для роздільного сортування, які вкрай важливі для нашої громади, нам потрібна Ваша допомога. Просимо активно голосувати за проєкт за посиланням https://otg.fakty.com.ua/.../dobrosynsko-maherivska-hromada Як голосуємо? 1. Виберіть проєкт громади, який Ви вважаєте вартим реалізації. 2. Зареєструйтеся на сайті через електронну пошту або свій акаунт у Facebook. 3. Перейдіть на сторінку вибраного проєкту і натисніть кнопку "Проголосувати". 4. Пам’ятайте, Ви можете проголосувати за п’ять різних проєктів. 5. Інтернет-голосування проходить з 10 травня 00:01 по 31 травня 23:59.  
11 Травня, 2021 р., 12:32
З 11 травня 2021 року кожного другого та четвертого вівторка в приміщенні Добросинсько-Магерівської сільської ради відбуватиметься виїзний прийом громадян за участю спеціалістів відділу обслуговування громадян № 14 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Львівській області (з 10:00 до 13:00 год).   Відвідувачі зможуть отримати консультацію з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій, а також щодо визначення права на пенсію та змін в пенсійному законодавстві.
07 Травня, 2021 р., 19:40
  8 травня Україна разом з Європою відзначає День пам’яті жертв Другої світової війни та примирення між країнами-учасницями.   Нагадаємо, що з 2015 року указом п’ятого президента Петра Порошенка Україна започаткувала нову традицію відзначення 8 та 9 травня, де замість гордості за перемогу у кривавій війні, людство не святкує, а вшановує пам’ять полеглих у боях.   Одним із найбільш впізнаваних символів Дня пам’яті та примирення стала червона квітка маку – традиційний знак вшанування полеглих у Другій світовій війні та в боротьбі з нацизмом.   Ми пам'ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь