Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ "Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради"

05 Грудня, 2022 р., 11:21
#всеукраїнська_акція_16_днів_проти_насильства   Працівники КУ "Центру надання соціальних послуг" та служби у справах дітей провели соціально-профілактичні лекції для дітей 5-7 класів у Бишківському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів.   Лекції в ігровій формі проведено на теми: «НІ цькуванню в школі»; «Моя безпека на вулиці з незнайомцями» ; «Безпека в інтернеті».   Комунальна установа висловлює подяку фабриці OKTO clay factory за надані тістечка для ліпки. КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради
05 Грудня, 2022 р., 11:04
  Не знаєте, як захистити себе   Звертайтесь на «гарячі лінії»: 15-47 – цілодобова та безкоштовна «гаряча лінія» з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей (Державна установа «Урядовий контактний центр»);   527 – Національна гаряча лінія з консультування мігрантів та протидії торгівлі людьми (Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні); 0 800 500 335 або на короткий номер 116 123 – «гаряча лінія» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації (Громадська організація «Ла Страда Україна»).   Детальніше: https://www.msp.gov.ua/news/22388.html Міністерство соціальної політики України
05 Грудня, 2022 р., 10:58
#всеукраїнська_акція_16_днів_проти_насильства   Відповідно до плану заходів в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо запобігання торгівлі людьми працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради» спільно із працівниками відділу соціального захисту та служби у справах дітей провели низку інформаційних заходів для внутрішньо переміщених осіб на тему: «Що треба знати аби не стати жертвою торгівлі людьми».   Під час заходу розглянули 10 правил безпеки як запобігти рабству та проінформовано присутніх про 4 базові правила аби уберегтися від торгівців людьми, коли ви перебуваєте за кордоном (чи лише плануєте свою поїздку).   Крім того в центрі проведено акцію з нагоди Міжнародного дня білої стрічки. Біла стрічка – символ проти всіх форм насильства над жінками.
05 Грудня, 2022 р., 10:55
  3 грудня 2022 року світ відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю, встановлений резолюцією A/RES/47/3 Генеральної Асамблеї ООН у 1992 році.   В цей день 30 років поспіль українці нагадують собі та близьким про толерантне ставлення до кожної людини, незалежно від її особливостей та обставин життя, важливість дружньої підтримки громадян, які цього потребують, необхідність забезпечення осіб з інвалідністю рівними можливостями в усіх сферах життєдіяльності суспільства. Верховна Рада України регулярно приймає Закони України, які мають на меті зробити життя осіб з інвалідністю в Україні більш комфортним та стабільним. В умовах широкомасштабної військової агресії росії проти нашої держави український парламент прийняв в інтересах осіб з інвалідністю 4 закони.   Детально - за посиланням: https://komspip.rada.gov.ua/news/main_news/75738.html Комітет ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів
02 Грудня, 2022 р., 15:52
Днями в адмінбудинку Добросинсько-Магерівської сільської ради відбулася зустріч внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на території нашої громади, із представниками благодійної організації "Прем'єр Уржанс".   Під час зустрічі внутрішньо переміщеним особам було надано медичну, психологічну та гуманітарну допомогу, ліки та набори для особистої гігієни.   А також внутрішньо переміщені українці мали можливість зустрітися та поспілкуватися з представниками консультативно-координаційного центру при Львівській РВА; із начальником соціального захисту населення Добросинсько-Магерівської сільської ради Світланою Майхер та директором КУ "Центру надання соціальних послуг Добросинсько- Магерівської сільської ради" Світланою Вус. Всім охочим надали різного виду консультації.   Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучається та допомагає!
02 Грудня, 2022 р., 15:41
Щорічно у період з 25 листопада до 10 грудня міжнародна спільнота проводить акцію “16 днів проти насильства”. Державні установи та громадські організації з більш ніж 100 країн світу в цей час активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні або окремій державі соціальний простір, вільний від насильства.   З цією метою в Добросинсько-Магерівській громаді відбувся круглий стіл на тему "Основні моменти запобігання домашньому насильству в громаді".   Участь у заході взяли представники КУ "Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради", служби у справах дітей, відділу соціального захисту, дільничні офіцери поліції громади, юристи. Під час круглого столу учасники обговорили алгоритм дій при виявленні факту домашнього насильства, а також скоординували спільні дії щодо його запобігання.    
02 Листопада, 2022 р., 15:57
  Відбулося засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми Добросинсько-Магерівської сільської ради на 2022 рік.   На засіданні обговорювали   забезпечення надання належної соціальної, правової, медичної та психологічної допомоги особам, з урахуванням внутрішньо переміщених осіб, постраждалим від сексуального насильства, вчиненого представниками держави-агресора та особам, які незаконно утримувались або перебували в полоні, щодо фіксації всіх фактів порушень проти дітей під час збройного конфлікту в Україні відповідно до виконання Закону України "Про запобігання та протидії домашньому насильству", "Про соціальні послуги", ЗУ "Організація надання соціальних послуг особам/сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах", ЗУ "Про освіту";   організація та виконання заходів Всеукраїнської кампанії "16 днів проти насильства".
06 Вересня, 2022 р., 10:55
  За сприянням департаменту соціального захисту населення ЛОВА Комунальною установою отримано гуманітарну допомогу від Міжнародної організації з міграції I OM Uraine, а саме : 25 гігієнічні набори ; 4 інституційних гігієнічних набори для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Добросинсько-Магерівської сільської ради.   Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб для отримання благодійної допомоги в КУ «Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради» за адресою с. Добросин, вул.Учительська.7.   Документи, для отримання набору: - Копія довідки ВПО; - Копію паспорту; - Копія ідентифікаційного номеру.
11 Серпня, 2022 р., 16:14
  СОЦІАЛЬНА ПОСЛУГА – ДОГЛЯД ВДОМА   Комунальна установа щоденно піклується про осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, які перебувають на обслуговуванні в центрі. А саме соціальні робітники здійснюють в літній сезон заготівлю овочів та фруктів та їх консервування. При потребі надають засоби реабілітації, підгузки та продукти харчування із отриманої центром благодійної допомоги.
01 Серпня, 2022 р., 14:32
  Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради» отримала додатково 50 продуктових наборів від Релігійної Місії «Карітас-Спес» Львіської Архідіоцезії Римсько-Католицької Церкви для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади. Допомога призначена для внутрішньо переміщених осіб, які ще не отримували продуктів харчування.   Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб в понеділок 01.08.22 на 14.00. для отримання благодійної допомоги в КУ «Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради» за адресою с. Добросин, вул..Учительська.7.   Висловлюємо подяку Релігійній Місії «Карітас-Спес» Львіської Архідіоцезії Римсько-Католицької Церкви за отримані продуктові набори. Також дякуємо усім добрим людям, які сприяють і допомагають.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь