Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ "Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради"

02 Березня, 2023 р., 09:08
  Директор КУ «Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради» Вус С .Г. взяла участь у нараді, яка відбулася у Львівській районні раді 23.02.2023 року. Нарада відбулась за участю представників Благодійного фонду Hope.ua Маркіяна Федоренка, Кручініної Оксани та Анни Трач, з питань соціальної адаптації ВПО та було представлено презентацію проекту «ВИБІР», який буде реалізовано на території Добросинсько-Магерівської сільської ради.   Проект «ВИБІР» передбачає: - гуманітарну допомогу; - юридичну консультацію; - психологічну консультацію; - мовні курси; - допомогу з працевлаштування; - просвітницькі та соціальні заходи, та інші. Крім того, родині з числа ВПО, яка проживає на території громади, буде надана допомога на розвиток бджільництва.
02 Березня, 2023 р., 08:59
  17.02.2023 року працівниками комунальної установи спільно з працівникам відділу поліції №2 та працівниками служби у справах дітей здійснено візити в сім'ї, які перебувають на обліку, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах на території громади, для проведення соціально профілактичної роботи, з питань: - запобігання домашньому насильству та жорстокому поводженню з дітьми; - виконання батьківських обов’язків належним чином; - ведення здорового способу життя (шкідливий вплив алкоголю на організм людини); - наведення належних умов проживання для дітей; - підвищення батьківського потенціалу.   У ході виїздів складені відповідні акти, батьки проінформовані про можливі наслідки невиконання батьківських обов’язків, недопущення проявів будь-яких форм насильства по відношенню до всіх членів родини, які несуть відповідальність за життя і здоров'я своїх дітей, адже саме батьки несуть відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання дітей.   Під час візитів виявлено сім'ї у складних життєвих обставинах, де було складено протокол про неналежне виконання батьківських обов’язків. У центрі постійно проводиться роз’яснювальна робота із залученням обох батьків до профілактичних бесід.
02 Березня, 2023 р., 08:56
  13.02.2023 року працівниками комунальної установи спільно з працівниками відділу поліції № 2 проведено захід з сім'ями, які перебувають у складних життєвих обставинах з питань:   - запобігання домашньому насильству; - відповідального батьківства; - наведення належних умов проживання; - покращення психоемоційного мікроклімату в сім'ї; - взаємопорозуміння між батьками та дітьми.   Під час заходу, було використано методику «Мистецтво спілкування».
15 Лютого, 2023 р., 13:10
  Запобігання насильству – це пріоритетний напрямок роботи усіх відповідальних служб та органів, адже кожен такий випадок є незворотнім досвідом людини, який завжди впливатиме на її життя.   В Добросинсько-Магерівській сільській раді було проведено засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми.   Під час засідання учасники обговорили питання щодо виконання ЗУ "Про запобігання та протидію домашньому насильству", ЗУ "Про соціальні послуги" (організація надання соціальних послуг особам/сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, з приводу домашнього насильства), про надання інформаційної, соціальної та психологічної підтримки членам сімей військовослужбовців, які потрапили в полон або зникли безвісти за особливих обставин. А також про спільні дії з метою надання соціальної допомоги з питань здійснення патронажу, забезпечення безпеки пенсіонерів та самотніх осіб похилого віку, у тому числі ВПО.  
06 Лютого, 2023 р., 09:28
    В Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради» функціонує телефонна «гаряча лінія» для виявлення потреб одиноких громадян похилого віку,осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема з дітьми з інвалідністю.   Номер телефону «гарячої» лінії комунальної установи: (068) 313- 43-72   Дзвінки приймаються у робочі дні з 8.30 до 17.00:00 (крім обідньої перерви з 13:00 до 13:30).
20 Січня, 2023 р., 10:25
  УВАГА! Шахраї під виглядом іноземних партнерів пропонують отримати неіснуючі види допомоги!    Для отримання допомоги шахраї пропонують перейти за посиланням та ввести дані для входу в онлайн-банкінг, які зрештою потраплять до злодіїв.   При цьому зловмисники використовують фішингові сайти, які імітують популярні українські банки. Щоб не потрапити на гачок шахраїв, фахівці рекомендують: довіряти тільки офіційним ресурсам (наприклад, офіційному сайту Мінсоцполітики https://msp.gov.ua та платформи єДопомога – https://aid.edopomoga.gov.ua/), не вводити реквізитів платіжних карток на незнайомих та підозрілих вебсайтах, у разі помилкового введення даних на шахрайському вебсайті – негайно заблокувати платіжну картку, дотримуватися правил фінансової та кібергігієни.   Будьте пильними! Міністерство соціальної політики України
15 Грудня, 2022 р., 11:25
  Вже другий рік поспіль, напередодні Дня Святого Миколая, до дітей Добросинсько-Магерівської громади прибуває “Різдвяний конвой” з подарунками.   Подарунки для українських дітей підготували діти з Німеччини. Цей захід організували працівники КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради для дітей соціальних категорій, з якими працює Центр в межах реалізації проекту «Різдвяний конвой» та Служби у справах дітей.   У ролі святого Миколая виступив Юрій Ліпар, член “Ротарі клуб “Львів Інтернешнл”. Діти приготували милі подарунки своїми руками разом із своїми наставниками німецьким друзям, щоб подякувати за подарований передріздвяний настрій та пакунки.   «Це дуже символічно: діти — дітям. Такі речі змалечку навчають великого мистецтва бути щирими, милосердними та щедро ділитися з іншими добром. Особливо з тими, хто з різних причин цього потребує», – розповідає директор Центру надання соціальних послуг Світлана Вус.   “Різдвяний конвой” – навіть не допомога. Це можливість подарувати дітям трохи казки, добра і дива. А цього у зимові свята хочеться всім, незалежно від віку. Впродовж року в німецьких дитячих садах, школах та компаніях діти власноруч пакували подарунки для дітей із соціального вразливих родин. Зібрані подарунки доставили спеціальними різдвяними вантажівками в Україну. Зі святом Миколая дітей привітав перший заступник сільського голови Михайло Жук. Сподіваємося, що нинішній захід подарував частинку передсвяткового настрою усім присутнім.   Thank You Germany! Дякуємо Christopher Jöhren та https://www.facebook.com/FreundeHelfenKonvoiDresden
08 Грудня, 2022 р., 15:06
Працівниками комунальної установи спільно із службою у справах дітей здійснено візити в сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та отримують соціальні послуги в центрі проведено бесіди на теми:   - Виконання батьківських обов’язків належним чином; - Формування навичок відповідального батьківства; - Наведення належних умов проживання для дітей; - Запобігання домашньому насильству; - Безпека дітей.   За результатами проведених обстежень виявлено, що одна сім'я потребувала продуктів харчування, засобів гігієни та теплих речей для дітей, якій буде надано відповідну допомогу. За надану допомогу для сім'ї з дітьми, яка опинилася у складних життєвих обставинах, висловлюємо подяку Парафії св. Лаврентія та сестрам св. Домініка.
08 Грудня, 2022 р., 15:03
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради» запрошує сім'ї, в яких виховуються діти з інвалідністю, та сім'ї з дітьми ВПО для отримання подарунків (рюкзаків) до дня св. Миколая.   Подарунки до дня св. Миколая надали сестри фонду св.Домініка.   Комунальна установа висловлює подяку релігійній організації Делегатурі (Управління) Згромадження Сестер св. Домініка Римсько-Католицької Церкви за надані подарунки для дітей.
05 Грудня, 2022 р., 11:29
  Як поводитися в разі домашнього насильства, щоб мінімізувати наслідки   Будь-яке насильство не може бути провиною постраждалого/-ї — відповідальність за нього лежить цілковито на кривднику/-ці. Але у ситуації, коли насильство вже відбувається, певна поведінка може допомогти уникнути більш важких наслідків і убезпечити постраждалого/у та його/її близьких. Зібрали деякі поради нижче: за можливості ізолюйте від кривдника себе та дітей, якщо вони у вас є; максимально обмежте спілкування, особливо наодинці; не йдіть на конфлікт, не відповідайте агресією на агресію, навіть якщо поведінка кривдника вас на це провокує; за можливості у напружені моменти не залишайтеся у закритому приміщенні з кривдником; вийдіть на вулицю: є ймовірність, що відкритий простір та можливі свідки злякають аб'юзера; не з'ясовуйте стосунки, якщо агресор перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, роздратований; якщо поведінка людини починає вас лякати, запросіть в гості довірену особу, аби не залишатися наодинці з кривдником, та поясніть ситуацію; тримайте вдома контакти місцевих служб невідкладної допомоги: лікаря/-ки, що живе неподалік, дільничного/-ї поліцейського/-ї. Звернутися за допомогою можна також за такими контактами: 15 47 — Урядова гаряча лінія; 116 123 (з мобільного) або 0 800 500 335 (зі стаціонарного) — Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства.   Національна соціальна сервісна служба України

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь