Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Травня, 2023 р., 12:35
  1 червня відзначаємо свято маленьких громадян нашої України. Саме заради здійснення дитячих мрій та сподівань, заради їхнього комфорту ми, дорослі, готові долати всі труднощі і перешкоди.   Ігри на свіжому повітрі, майстер-класи із виготовлення листівки Захисникам України, участь у конкурсі малюнків "Мамо, я - художник", солодкий стіл та подарунки - таке свято організували для дітей нашої громади. Цікавою для дітей була розмова із представниками поліції, в якій малечі нагадали про їхні права, обов'язки, правила безпеки при розмові із незнайомцями. Охочі могли посидіти в поліцейському автомобілі та відчути себе в ролі поліцейського.   Захід організували працівники КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради та вдячні за допомогу працівникам Відділ поліції 2 ЛРУП 1 ГУНП у Львівській області, служби у справах дітей, відділу культури, туризму, молоді та спорту, відділу економічного розвитку, сільського господарства та ЖКГ Добросинсько-Магерівської сільської ради.   Щиро бажаємо вам, дорогі наші діти, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде мирним, яскравим, сповненим любові та добра!   Дякуємо за надані подарунки Благодійний фонд HOPE.UA, СП ТОВ "ЕТРУС", OKTO clay factory за набори для ліплення, ТВП "Жовківський цех безалкогольних напоїв".  
29 Травня, 2023 р., 16:20
  Щороку в перший день літа відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, гармонійно розвиватися й навчатися. Свято також є нагадуванням суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими.   Завітали  в гості до учнів Городжівської та Кіптівської загальноосвітніх шкіл I ст.   Працівники КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради спільно із відділом культури, туризму, молоді та спорту провели із дітьми бесіди та ігри на свіжому повітрі. Дітям нагадали про їхні права, обов'язки, повторили правила безпеки при розмові із незнайомцями.   Малеча брала активну участь в розвивальних іграх, в ліпленні.   Сподіваємось, такі заходи позитивно вплинуть на навчання та розвиток наших дітей.   Вдячні СП ТОВ "ЕТРУС" за солодкі подарунки для малечі та набори для ліплення OKTO clay factory.  
29 Травня, 2023 р., 16:14
    В останній тиждень травня в Україні відзначають Свято Героїв. У ці дні ми особливо дякуємо нашим захисникам та захисницям за їх сміливість та героїзм, а також згадуємо подвиг тих, хто віддав своє життя за нашу Україну.   Уляна Копоть, начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту, разом з учнями Городжівського ЗЗСО І ст. провели тиху акцію «Лист без відповіді». В своїх листах діти писали слова вітань та вдячності Героям.   Дякуємо за мужність і захист! Низький уклін Вам, наші Герої!  
29 Травня, 2023 р., 08:34
  Запрошуємо фахівців господарств з виробництва молока, молокопереробних підприємств і крафтових сироварень, інших зацікавлених осіб прийняти участь в семінарі з підвищення рівня обізнаності «Актуальні питання виробництва молока та молочної продукції: нове законодавство, сучасні методи лабораторного контролю та важливість впровадження системи менеджменту безпечності».   В рамках заходу учасники матимуть змогу ознайомитись з такими питаннями: здійснення Держпродспоживслужбою заходів державного контролю на харчових підприємствах та у господарствах з виробництва молока; важливість запровадження програми контролю сирого молока на базі «Молочного модуля»: цілі та законодавчі аспекти; лабораторні дослідження в рамках Програми контролю сирого молока визначення залишків антибактеріальних препаратів та інгібіторів у молоці; мікробіологічні критерії і методи контролю молока та молочної продукції. Роль і важливість лабораторних досліджень; особливості вимог харчового законодавства у молочному секторі. Практичні аспекти; порядок відбору та транспортування зразків молока відповідно до Стандартної операційної процедури щодо відбору зразків сирого молока для визначення кількості соматичних клітин та загального бактеріологічного забруднення.   Захід відбудеться 6 червня 2023 року в конференц-залі «Лоббі», готель «Дністер», м. Львів, вул. Матейка, 6. Початок о10:00 год.   Участь можлива лише за попередньої реєстрації за наступним посиланням: https://forms.gle/pybi6Y1WLtketBG78.   Детально з програмою заходу можна ознайомитись тут https://griml.com/58Ssl Даний захід проводиться за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України».
25 Травня, 2023 р., 11:53
  Вітаємо із світлим днем Христового Вознесіння!   Нехай Господь завжди буде поряд із нами та оберігає кожного з нас, кожного воїна, який захищає Україну та наближає нашу перемогу! Віри, єдності, згуртованості нам усім!
25 Травня, 2023 р., 11:15
  Щороку тисячі українців відчувають на собі домашнє насильство. Лише у 2022 році Нацполіція зафіксувала понад 250 тис. звернень.   Отож, для того аби захистити громадян в Україні функціонує Система безоплатної правової допомоги (БПД). Юристи та адвокати надають консультації, допомагають з підготовкою документів та складанням заяв до правоохоронних органів. За потреби залучають адвокатів. Щоб захистити себе за допомогою юристів – телефонуйте до контактного центру системи БПД 0 800 213 103 або звертайтесь до найближчого бюро https://linktr.ee/legalaid.gov.ua   Що робить адвокат/юрист, призначений системою БПД? представляє ваші інтереси в суді чи інших державних органах; допомагає скласти необхідні документи: заяву на видачу обмежувального припису, заяви на відшкодування матеріальної/моральної шкоди, заяву до суду про бездіяльність слідчого тощо; допомагає отримати направлення до шелтера/притулку для постраждалих від домашнього насильства   Як можна покарати кривдника та захистити себе? повідомити про скоєне правоохоронні органи; звернутися до юристів і психологів для фахового супроводу; отримати обмежувальний припис; у разі невиконання обмежувального припису кривдника можна притягнути до кримінальної відповідальності — арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.   Обмежувальний припис видає суд за результатом розгляду відповідної заяви, строком від 1 до 6 місяців, з можливістю продовження його дії. Права кривдника на цей період: заборона перебувати в місці спільного проживання; усунення перешкод у користуванні майном, що є об’єктом спільної власності; заборона наближатися на визначену відстань до місця проживання (перебування), навчання, роботи, інших місць частого відвідування постраждалою особою; заборона особисто і через третіх осіб розшукувати постраждалу особу; заборона писати, телефонувати тощо.   Зазначимо, усі заходи вживаються для того, щоб убезпечити постраждалих.   Львівська обласна державна адміністрація 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь