Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Червня, 2023 р., 09:46
  Інформуємо, що впродовж минулої доби на території Львівського району рятувальники ліквідували 4 пожежі сухої трави. Львівське районне управління звертається до громадян припинити випалювати сухостій. Внаслідок цих пожеж, вогнем знищується не лише суха рослинність та її залишки, але рослини, комахи, звірі та птахи.   Пам’ятайте, підпал сухої трави карається законом у вигляді штрафу: для громадян від 3 060 грн до 6 120 грн. для посадових осіб 15 300 грн до 21 420 грн. Львівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області
07 Червня, 2023 р., 09:40
   Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що на офіційному вебсайті Добросинсько-Магерівської сільської ради (розділ «Регуляторна політика») будуть опубліковані проєкти регуляторних актів (рішень) та аналіз регуляторного впливу проєктів рішень Добросинсько-Магерівської сільської ради Про встановлення розмірів ставок місцевих податків і зборів на території Добросинсько-Магерівської сільської ради на 2024 рік.      Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їхніх об`єднань приймаються впродовж одного місяця з моменту опублікування проєктів даних рішень (ел. пошта: dobrosyn_rada@ukr.net).  
05 Червня, 2023 р., 11:15
На п'ятдесятий день після Воскресіння Ісуса Христа Святий Дух зійшов до апостолів та благословив їх нести у світ слово Боже. Тож традиційно цей день вважається початком історії Церкви.   Нехай цей день наповнить наші серця вірою та надією. Нехай Господь береже нашу Україну, наших воїнів та пришвидшить перемогу!
31 Травня, 2023 р., 14:56

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь