Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Липня, 2023 р., 15:47
Сьогодні відбулося засідання комісії з питань прийняття рішення про надання (відмову) та припинення соціальних послуг особам/сім'ям Добросинсько-Магерівської сільської ради, які перебувають в складних обставинах та вразливим категоріям населення.   Засідання відбулося відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України "Про організацію надання соціальних послуг" від 01 червня 2020 року №587.   За результатами засідання було вирішено надавати соціальну послугу - догляд вдома особі, яка перебуває в складних життєвих обставинах, на платній основі.  
24 Липня, 2023 р., 11:51
Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації
24 Липня, 2023 р., 09:57
    Вперше в с. Замок був проведений триденний табір "Крок за кроком", який організували в місцевому Домі молитви цього тижня.   Діти із цікавістю провели своє дозвілля, брали участь в драйвових руханках, спортивних іграх, майстер-класах з рукоділля, куховарства, співали патріотичних та духовних пісень. Участь в християнському таборі подарувала дітям незабутній відпочинок, де навчали вести здоровий, активний спосіб життя, любити Бога. Діти спільно молилися за перемогу України та кожного нашого Захисника.   Організатори кажуть, що до табору прийшло близько 70 діток та сподіваються, що всі діти отримали позитивні емоції.   Ми вдячні всім, хто долучається до організації цікавого духовного та патріотичного дозвілля нашої молоді. Добре, що в наш час знаходяться серця, які дарують дітям незабутні дні, наповнені радості та добра.    
24 Липня, 2023 р., 09:44
  Діти смт. Магерова та навколишніх сіл мали можливість провести цікаві літні дні в духовно-патріотичному таборі, що був організований впродовж цього тижня. Отець Роман Малькевич Парафія святого великомученика Юрія смт. Магерів є ініціатором та духовним наставником дозвілля молоді вже другий рік поспіль. Учасниками заходу були 170 дітей 4-14 років.   Допомагали в роботі табору п'ятеро кураторів: Ситник Віталій, Лозова Надія, Марина Конєва, Савчук Любов (переселенка з Херсонської обл), Боровець Наталя. Всього було аж 36 аніматорів!   "В нас є молодіжна спільнота при церкві - МОДА - молодіжна організація духовного аспекту. Це молоді люди, які беруть участь у всіх цікавих і тематичних заходах: вертеп, толока, День матері, пасхальні гаївки, День Конституції, День захисту дітей і так далі", - розповідає кураторка Надія Лозова.   Метою проведення табору є виховання духовно-патріотичного покоління, прагнення показати дітям, що розважатися можна без алкоголю, цигарок, поганих слів. Ми вчимо підлітків поважати та допомагати одне одному. Власний приклад- найкращий тому помічник!   "Окрема вдячність - аніматорам! Жертовність аніматорів зашкалює... Вони два тижні майже щодня збиралися на репетиції, п' ять днів у шаленому ритмі дбали про велику кількість дітей, розважали їх, заспокоювали, підтримували, надихали, обіймали. Стали для дітей справжніми вчителями, наставниками, друзями", - ділиться враженнями пані Надія.   Діти кожен день канікул розпочинали з внесення прапора, співу Гімну України, хвилини мовчання та духовного гімну "Боже Великий, Єдиний". Кожен рій має свою назву, емблему, гасло та свій прапор. Найголовніше, що кожного дня 200 дітей слухали катехитичну науку в церкві і молилися спільно за ПЕРЕМОГУ України та за кожного воїна, який нас захищає. Насичена програма заходу передбачала ігри, майстер-класи, банси, спортивні естафети, творчі конкурси, пісні патріотичного та духовного спрямування.   Ми побували на водному дні "Веселих канікул з Богом". Розважити дітей приїхали також рятувальники Львівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, пожежники із місцевої пожежної охорони "Жовківщина". Рятувальники розповіли дітям правила поведінки на воді, що робити в разі виявлення вибухонебезпечних предметів.   Кульмінацією було обливання водою, що дуже сподобалося усім учасникам.   Команда аніматорів, кураторів висловлює особливу вдячність духовному наставнику отцю Роману та всім, хто долучився до організації та проведення цікавого дозвілля, а також діткам та батькам.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь