Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Лютого, 2024 р., 11:04
       Для підтримки мовного та культурного різноманіття та багатомовності на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, починаючи з 2000 року, було прийнято щорічно відзначати 21 лютого Міжнародний день рідної мови.   Українською мовою розмовляли наші діди та прадіди, а матері та бабусі співали колискові. Народ наш сміявся і плакав рідною мовою.   Тож, шануймо українську мову, піклуймося про неї, захищаймо її могутню силу. Адже тільки тоді ми збережемо її для наступних поколінь!
20 Лютого, 2024 р., 15:04
      Цьогоріч вдесяте Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вдесяте в умовах війни з росією. Нині маємо десятки тисяч загиблих від російської зброї. Але щорічно 20 лютого згадуємо тих, які першими загинули за те, щоб Україна не зникла з мапи світу.    Світла пам’ять Героям Небесної Сотні, що загинули в боротьбі за нашу свободу. Нехай їхній подвиг завжди буде в наших серцях.    
19 Лютого, 2024 р., 16:03
      19.02.2024 року відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми Добросинсько-Магерівської сільської ради.   Під час засідання учасники ознайомилися із планом роботи Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми, прийняли відповідні рішення щодо налагодження й покращення взаємодії суб’єктів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.  
19 Лютого, 2024 р., 11:21
                                                                                
14 Лютого, 2024 р., 11:35
       На Львівщині ветерани війни та члени їхніх родин мають можливість скористатися низкою соціальних програм.   Програма компенсації відсоткової ставки за іпотечними кредитами окремих категорій громадян у Львівській області на 2024-2027 роки. Передбачає здешевлення кредитів на придбання житла, які взяли в межах державної програми «єОселя». Для військовослужбовців ЗСУ за контрактом, силовиків, ветеранів війни та членів їхніх сімей з обласного бюджету додатково компенсуємо частину процентної ставки у розмірі 3% річних.    Обсяг фінансування на цей рік – 15 млн грн обласного бюджету. -Програма підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021-2025 роки. Додаткова підтримка для підприємницьких ініціатив учасників АТО (ООС), ветеранів війни та їхніх сімей, які отримали грант в межах державної програми «Єробота», або надання гранту у розмірі до 250 тис. грн на започаткування власної справи чи розвиток підприємницької діяльності.    Обсяг фінансування на цей рік – 10 млн грн з обласного бюджету. -Ваучерна підтримка бізнесу ветеранів та членів їхніх сімей. Ваучери на суму не більше ніж 100 тис. грн. Їх можна використати на консалтингові послуги, маркетинг, сертифікацію продукції та щоб взяти участь у закордонних виставково-ярмаркових заходах.    Обсяг фінансування на цей рік – 2 млн грн з обласного бюджету. -Підтримка волонтерських організацій на закупівлю товарів для потреб захисників та захисниць України. Безповоротна фінансова допомога волонтерським організаціям, які закуповують товари для потреб захисників і захисниць України. Це допомога у розмірі 50% (від 100 до 300 тис. грн) від загальної суми, яка не може перевищувати 600 тис. грн.    Обсяг фінансування на цей рік – 5 млн грн з обласного бюджету. -Комплексна програма підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки. Йдеться про пільгові кредити суб’єктам підприємництва, серед засновників яких є учасники бойових дій. Фінансову підтримку надаємо на покриття витрат, пов’язаних з виробництвом сільськогосподарської продукції.   Обсяг фінансування на цей рік – 5 млн грн з обласного бюджету. -Комплексна програма соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС), бійців-добровольців АТО, Захисників та Захисниць України, членів їхніх сімей, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025 роки. Адресна допомога на реабілітацію, матеріальна підтримка, грошова допомога на встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих Захисників і Захисниць.   Обсяг фінансування на цей рік – 31,8 млн грн з обласного бюджету.   Докладніше про всі ці напрями і куди звертатися, щоб отримати допомогу, тут: https://loda.gov.ua/news/92127   Максим Козицький

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь