Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Квітня, 2024 р., 10:30
     Для родин загиблих Захисників України організували захід з питань інформаційної, психологічної та соціальної підтримки. Під час заходу флористка Alina Hnidets провела майстерклас із виготовлення вербових букетів до вербної неділі.   Захід організували працівники КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради спільно з відділом соціального захисту населення та відділом культури, туризму, молоді та спорту.   Щиро вдячні Пекарня Ельскар та Богдану Краку (с. Добросин) за благодійну підтримку.
24 Квітня, 2024 р., 09:10
     У нинішній час кожен повинен знати основні правила поводження в екстремальних ситуаціях. Особливо це стосується дітей, адже на момент виникнення надзвичайної події вони можуть знаходитися далеко від дорослих. Працівники КО "Загін місцевої пожежної охорони "Жовківщина" Добросинсько-Магерівської сільської ради" та рятувальники Львівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області провели виховний захід в рамках Тижня безпеки дитини та Дня цивільного захисту у закладі середньої освіти в с. Кунин.   Рятувальники провели навчальну евакуацію дітей та працівників закладу, розповіли та продемонстрували як правильно використовувати різні види вогнегасників.   А також ознайомили із тонкощами роботи рятувальників ДСНС, продемонстрували пожежний автомобіль з усім його обладнанням та екіпіруванням пожежників.   Учні з цікавістю оглядали спорядження, кожен спробував себе в ролі пожежника та мав можливість погасити змодельовану пожежу.  
22 Квітня, 2024 р., 10:35
     Палата представників Конгресу США підтримала рішення про військову та фінансову допомогу для України! Завдяки цьому законопроєкту наша держава отримає вкрай важливу безпекову та грошову підтримку. Досягти цього було дуже непросто. Проте українська сторона зробила все для успішних перемовин та врешті-решт ухвалення необхідних рішень – історичних змін у визначальному етапі боротьби проти poсійської агресії.   Президент України, команда Офіс Президента України та весь наш дипломатичний корпус доклали великих зусиль, аби це рішення стало реальністю. Наш уряд очікує, що Сенат США затвердить цей законопроєкт через кілька днів.   Вдячні народові США за допомогу та єдність із нашим народом. А також всім, хто доклав зусиль для підтримки цього рішення:  главі нашої держави Володимиру Зеленському та команді Офісу президента України за послідовну роботу і значні зусилля для того, аби це рішення відбулося!    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь