Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Березня, 2024 р., 10:44
      19 березня світова українська громада відзначає день народження геніальної української письменниці, однієї з найвідоміших українок сучасності, яку називають «голосом народу», «честю і совістю нашої епохи», — Ліни Костенко. ЇЇ твори стали піснями і символами. Вони надихають та змушують замислюватись над вічними темами. А її біографія є джерелом мудрості й прикладом для багатьох українців.   Твори Ліни Костенко перекладені багатьма європейськими мовами і добре відомі за межами України, хоча сама поетеса не любить показуватися на публіці й веде усамітнений спосіб життя. Щиро вітаємо Ліну Василівну з днем народження, бажаємо міцного здоров’я, бадьорості духу, миру і процвітання України!
18 Березня, 2024 р., 10:06
  Благословен той день і час, Коли прослалась килимами Земля, яку сходив Тарас Малими босими ногами, Земля, яку скропив Тарас Дрібними росами-сльозами...                          М.Рильський   В українців весна починається з Кобзаря - велетня духу і співця народної свободи. З нагоди відзначення 210-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка 13 березня 2024 року у відділі освіти відбулися "Шевченківські читання" серед учнів закладів загальної середньої освіти Добросинсько-Магерівської ТГ. Учасники декламували твори Т.Шевченка, про нього, а також - на патріотичну тематику.   Ми пишаємося нашими талановитими молодими людьми, які прославляють слово Кобзаря.   Нехай живуть безсмертні заповіти Великого Тараса!   Дякуємо учасникам за чудові декламації, педагогам - за підготовку дітей, благодійникам - за сприяння у проведенні заходу.  
18 Березня, 2024 р., 09:49
        Із нагоди 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка у Добросинсько-Магерівській громаді вшанували пам’ять видатного Кобзаря.   Із творами Т. Шевченка для глядачів виступили - ведучі – учениці Добросинського ЗЗСО І-ІІІ ст. та директор Народного дому с. Добросин Богдан Брунець ; - Марія Підчеха (керівник Галина Прибула); - Марта Шай (керівник Галина Віхоть); - Вікторія Вовчок (керівник Марія Весилівська) та Галина Віхоть (викладач Рава-Руської МШ); - танцювальні колективи «Шарм» та «Фантазія» (керівник Наталя Лупій, директор МЦ Вперед і Вгору) - ансамбль «Мелодія» (керівник Ольга Підчеха).   Творчість Тараса Шевченка багатогранна, як і його талант. Він був геніальним митцем, ліриком, творцем поем, видатним драматургом, пророком вічного і невмирущого слова.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь