Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цивільний захист

05 Липня, 2023 р., 15:35
Мешканці потенційної зони радіаційної аварії мають бути готовими до можливої евакуації. Якщо органи влади офіційно повідомили про радіаційну аварію, залишайтеся в приміщенні або дістаньтеся приміщення якомога швидше. Слідкуйте за подальшими повідомленнями та дотримуйтеся інструкцій від влади.   На випадок, якщо вам буде рекомендовано евакуюватися, зберіть у валізу чи наплічник: Документи та їхні копії (документи, що посвідчують особу, медичні документи, правовстановлювальні документи, які засвідчують право власності на рухоме та нерухоме майно, контакти осіб, із якими можна звʼязатися в екстрених випадках). Маску для обличчя або респіратор. Аптечку і тижневий запас ліків (якщо ви маєте хронічні захворювання). Вологі серветки. Змінний одяг та взуття. Мінімально необхідний запас води і їжі.   Щільно обмотайте валізу або наплічник харчовою плівкою або скотчем. Це значно полегшить процес їхньої дезактивації на санітарних постах.   Якщо ви перебуваєте у зоні радіаційної аварії, виходити з будівель можна лише після відповідних вказівок влади. Органи місцевої влади повідомлять про розташування пунктів евакуації, а також найбезпечніші маршрути пересування, якщо ви здійснюватимете евакуацію власним автомобілем. Дотримуйтесь інструкцій та зберігайте спокій.   Джерело: Міністерство охорони здоров'я України
04 Липня, 2023 р., 11:22
  Львівське районне управління ГУ ДСНС України у Львівській області нагадує основні правила безпечного відпочинку на воді:   діти повинні купатися обов’язково під наглядом дорослих; не купайтеся i не пірнайте у незнайомих місцях, це можна робити у спеціально відведених місцях; не можна запливати за обмежувальні знаки; слід дуже обережно поводитися на надувних матрацах та іграшках; не можна гратися на воді у такі ігри, які можуть завдати шкоди; не подавайте без потреби сигналів про допомогу; не слід купатися наодинці; не стрибайте головою вниз у місцях, глибина яких вам невідома; не можна вживати спиртні напої до та під час купання.   Пам’ятайте: ваша безпека та безпека ваших рідних, в першу чергу, залежить лише від вас!
15 Червня, 2023 р., 12:55
Люди мало не щодня натрапляють на вибухонебезпечні предмети часів минулих війн. Львівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області нагадує: у разі виявлення боєприпасів або речей, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно негайно повідомити про знахідку до Службу порятунку"101".   Категорично заборонено: -брати їх до рук, наносити по ним удари, робити спроби розібрати ВНП; -переносити або перекочувати з місця на місце; -кидати їх в вогнище або розводити над ними полум’я; -збирати та здавати їх як металобрухт.   ПАМ’ЯТАЙТЕ! Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити це самі, адже це може призвести до трагічних наслідків.
07 Червня, 2023 р., 16:54
    За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України: По території Львівської області: 08 червня вночі та вранці туман видимістю 200 – 500 м/с. Вдень грози, місцями значні дощі, шквали 15 – 20 м/с, град.
07 Червня, 2023 р., 09:46
  Інформуємо, що впродовж минулої доби на території Львівського району рятувальники ліквідували 4 пожежі сухої трави. Львівське районне управління звертається до громадян припинити випалювати сухостій. Внаслідок цих пожеж, вогнем знищується не лише суха рослинність та її залишки, але рослини, комахи, звірі та птахи.   Пам’ятайте, підпал сухої трави карається законом у вигляді штрафу: для громадян від 3 060 грн до 6 120 грн. для посадових осіб 15 300 грн до 21 420 грн. Львівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь