Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ освіти

09 Березня, 2023 р., 14:17
"Діти дощу" незвичайні. Вони сприймають світ не так, як більшість. Для них не існує правил, їх не цікавить те, що роблять звичайні дівчата і хлопці. У них свій, закритий для сторонніх світ, але їм потрібні допомога й розуміння.   У Магерівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. відбулося засідання методичного об'єднання асистентів учителів ЗЗСО й асистентів вихователів ЗДО.   Про роботу з дітьми-аутистами доповіла асистент учителя Монастироцького ЗЗСО І ст. Марія Іванівна Падурська. Педагогиня висвітлила тему "Люди дощу" - хто вони?  
09 Березня, 2023 р., 14:05
  У слові культурна сила народу. Наша мова пройшла складний шлях розвитку і численних заборон. Проте українці об'єднувалися і робили все, щоб їхнє слово жило, передаючи його нащадкам із покоління в покоління. Таким чином до нашого часу дійшли досвід, мудрість, культура, звичаї.   22 лютого 2023 року у Замківському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся виховний захід "Мово моя, рідна мово, доля твоя - не проста", який творчо підготували і провели учителі української мови та літератури Думич І.М. і Дукаль Т.Ю. Виступ був насичений інсценівками, піснями, декламуванням поезій, гуморесками, розповідями про історичні факти.   Після заходу учасники міжшкільного методичного об'єднання учителів української мови та літератури опрацювали питання щодо компетентнісного підходу як сучасної методологічної орієнтації у навчанні та вихованні молодого покоління на уроках.  
15 Лютого, 2023 р., 15:31
    Від польських друзів Starosta Bełchatowski Dorota Pędziwiatr i Wicestarosta Jacek Bakalarczyk наша громада отримала дизельний генератор.   Трифазний генератор потужністю 9,5 кВт передали для Магерівського ОЗ ЗСО I-III cтупенів. Вдячні Правлінню та депутатам Белхатівського повіту (Польща) за надану допомогу для Добросинсько-Магерівської громади. #pomocUkrainie #powiatbełchatowski #charytatywnie
02 Грудня, 2022 р., 15:59
Для шкіл громади передали хромбуки   У межах співпраці Міністерства освіти і науки України, компанії “Google” та Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) очільник Львівської ОВА Львівська обласна державна адміністрація Максим Козицький передав для громад нашого району хромбуки (оскільки ноутбуки працюють на базі операційної системи Chrome, то їх називають хромбуками).   Відповідно до кількості учнів та нагальної потреби педагогів, їх скерували у школи нашої громади для вчителів.   Хай техніка служить довго та якісно!
11 Листопада, 2022 р., 15:09
Вітаємо з Днем української писемності та мови!   "Радіодиктант об'єднує українців усього світу", - озвучила переможниця ХХ радіодиктанту Христина Гоянюк під час прямого ефіру на Суспільному. Працівники Добросинсько-Магерівської ТГ долучилися до написання ХХІІ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Акція вселяє віру в те, що війна скоро завершиться. #радіодиктант2022  
19 Жовтня, 2022 р., 12:50
  Футбол - це не тільки спорт, але ще й дружба.   Вже вдруге на стадіоні Добросина зібралися шкільні команди нашої громади, щоб позмагатися, поспілкуватися, потоваришувати.   18.10.2022 р. відбувся футбольний турнір, присвячений Дню Покрови та Дню Захисника України серед учнів закладів загальної середньої освіти Добосинсько-Магерівської ТГ. У ньому взяли участь шість команд.   Результати: І місце - команда Лавриківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ІІ місце - команда Замківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ІІІ місце - команда Бишківського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Особливі нагороди турніру: "кращий гравець" - Кирик Остап, учень Лавриківського ЗЗСО І-ІІІ ст . "кращий нападник" - Мороз Юрій, учень Бишківського ЗЗСО І-ІІІ ст. "кращий воротар" - Мазур Маркіян, учень Замківського ЗЗСО І-ІІІ ст. "кращий напівзахисник" - Кирик Ростислав, учень Замківського ЗЗСО І-ІІІ ст. "кращий захисник" - Маркович Михайло, учень Лавриківського ОЗЗСО І-ІІІ ст. За участь відзначені команди: Добросинського ЗЗСО І-ІІІ ст. Магерівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Кунинського ЗЗСО І-ІІ ст. За підготовку команди-переможця нагороджений Павлик М.І., учитель фізичної культури Лавриківського ЗЗСО І-ІІІ ст. За підготовку команд-призерів нагороджені Кожушко Г.І., учителька Замківського ЗЗСО І-ІІІ ст., Пац Я.Р., учитель Бишківського ЗЗСО І-ІІІ ст. За підготовку команд-учасниць нагороджені Паска Т.П., учитель Добросинського ОЗЗСО І-ІІІ ст., Бокало І.Г., учитель Магерівського ОЗЗСО І-ІІІ ст., Гжебінський Л.Й., учитель Кунинського ЗЗСО І-ІІ ст. За активну участь у проведенні турніру нагороджений Різничок В.В., учитель Хитрейківського ЗЗСО І-ІІ ст. Відкрили футбольний турнір учні Добросинська Школа Добросинського ЗЗСО І-ІІІ ст. під керівництвом Безпалько С.З., Підчехи О.В., Мізерник Л.Я. Учасників змагань привітали в.о.начальника відділу освіти Смолинець М. М., спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Кожушко Г.І. Медичний супровід змагань надали працівники амбулаторії с. Добросин КНП "Дрбросинсько-Магерівський ЦПМСД". Велика подяка за підтримку у проведенні турніру Твори добро + Володимиру Горбаню, Мирославу Овчару.  
03 Жовтня, 2022 р., 09:48
  29.09.2022р. у залі адмінбудівлі с. Добросин відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Добросинсько-Магерівської громади. Опрацювали питання: Про стан фінансування галузі освіти Добросинсько-Магерівської ТГ у І семестрі 2022-2022 н.р. Про заходи з безпеки освітнього процесу в період воєнного стану (М.Смолинець, в о.начальника відділу освіти) Про затверджену мережу ЗЗСО ради на поточний навчальний рік. Про організацію індивідуального навчання дітей та роботу класів-комплектів (Б.Бірбан, методист відділу освіти) Про охоплення дітей шкільного віку загальною середньою освітою. Про продовження навчання і працевлаштування випускників 9-их та 11-их класів. Про відомчу адміністративну звітність загальної середньої освіти у 2022-2023 н.р. Про відкриття короткотривалих груп з підготовки дітей до школи у ЗЗСО та ЗДО (І.Пеприк, головний спеціаліст відділу освіти) Про основні вимоги УДСЯО з питань організації управління освітнім процесом у закладах загальної середньої освіти (Л.Мельник - головний спеціаліст Управління Державної служби якості освіти у Львівській області) Напередодні Дня працівників освіти перший заступник сільського голови Добросинсько-Магерівської ТГ Михайло Жук привітав директорів і їх колективи з професійним святом, а також вручив подяку Іванні Прокопів, в.о.директора Бишківського ЗЗСО І-ІІІ ст., за організацію роботи закладу освіти у період воєнного стану, створення умов та утримання евакуйованих жителів із окупованих територій України, охоплених бойовими діями. Під час наради керівники подякували за консультацію в управлінні освітнім процесом Любові Мельник, головному спеціалісту УДСЯО, привітали з прийдешнім Днем Ангела, побажали їй здоров'я, натхнення у роботі, успіхів у справах і віри у перемогу України.  
21 Вересня, 2022 р., 12:01
  Відділ освіти Добросинсько-Магерівської сільської ради інформує   У Лавриківському закладі загальної середньої освіти було замінено металопластикові вікна (7 конструкцій). Вікна закупили за кошти місцевого бюджету.   Кухонне обладнання (марміти та холодильники для Магерівського та Добросинського закладу загальної середньої освіти, холодильник - для Кунинського закладу) закуплено за залишки освітньої субвенції.   Новий навчальний рік кухарі та їхні помічники шкіл нашої громади розпочали у нових комплектах спецодягу (по 2 комплекти на працівника). Спецодяг закупили за кошти місцевого бюджету.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь