Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальна інформація

15 Листопада, 2023 р., 13:53
  Соціально незахищені категорії населення потребують особливої опіки та підтримки. Тому роль усіх тих, хто працює у сфері соціального захисту та соціальних послуг неоціненна.   Світлану Вус, директорку КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради нагороджено грамотою за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у вирішенні питань соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери від Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА. Вручив її директор Львівський Обласний Центр Ярослав Бордіян.   Бажаємо успіхів у професійній діяльності, енергійності та невтомності, людяності, душевного тепла у нелегкій праці працівника соціальної сфери!  
13 Листопада, 2023 р., 11:13
  10.11.2023 року відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми.   Запобігання насильству є пріоритетним напрямком роботи усіх відповідальних служб та органів, адже кожен такий випадок – це незворотній досвід людини, який завжди впливатиме на її життя.   У ході роботи учасники засідання обговорили стан виконання нормативних актів Закону України "Про запобігання та протидію домашньому насильству", "Про охорону дитинства", "Про освіту", "Про соціальні послуги" (організацію надання соціальних послуг особам/сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах; організацію та виконання заходів Всеукраїнської кампанії 16 днів проти насильства).   Учасники зауважили, що необхідна плідна співпраця з усіма суб’єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, що дасть можливість ефективно долати проблеми домашнього насильства в нашій громаді.
30 Жовтня, 2023 р., 09:56
            У Львові відбувся форум “Соціальні послуги підтримки: люди старшого віку, люди з інвалідністю в громадах Львівщини”, в якому взяли участь Світлана Майхер, начальниця відділу соціального захисту населення, та Світлана Вус, директорка КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради.   Учасники заходу мали можливість обговорити питання, що стосуються таких тем: -створення доступних послуг для людей старшого віку та людей з інвалідністю, які забезпечують якість життя та дотримання гідності людини; -розвиток послуг для людей в громадах та спроможність громад забезпечити їх функціонування; -розширення можливостей та наявні перешкоди.   Навчаємося та продовжуємо працювати для створення безбар’єрного середовища та комфортного проживання мешканців громади.  
24 Жовтня, 2023 р., 09:36
      У Львові відбувся ветеранський форум під назвою "Українські Захисники: єднання сил". Учасниками заходу були представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування і громадських організацій, які обговорювали питання повернення в суспільство Захисників та Захисниць України, з урахуванням якості цього процесу.   Однією з основних цілей форуму є відображення діяльності ГО Львівщини, а також формування спільноти однодумців, співпраця між громадськими організаціями, районними військовими адміністраціями та територіальними громадами.   У заході взяли участь представники Добросинсько-Магерівської сільської ради. Захід проведено за ініціативи Львівська обласна державна адміністрація.  
24 Жовтня, 2023 р., 09:34
Для родин військовослужбовців, Ветеранів, ВПО, дітей та підлітків, людей старшого віку, осіб із залежностями, людей з інвалідністю      Для отримання юридичної, психологічної, медичної, гуманітарної допомоги від фахівців державних служб, координаторів програм у районах та міжнародних Партнерів для родин військовослужбовців, Ветеранів, ВПО, дітей та підлітків, людей старшого віку, осіб із залежностями, людей з інвалідністю Координаційний Центр Підтримки населення у Львівській області просить заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfxdSpH0MzEtC.../viewform
20 Жовтня, 2023 р., 11:17
     За неофіційними даними, у світі близько 4 млн осіб щороку переправляються через кордони держав для використання в підневільній праці. За даними Міжнародної організації з міграції, з 1991 року понад 300 тисяч українців постраждали від торгівлі людьми. Повномасштабне вторгнення в Україну значно підвищило ці ризики. Центр "Жіночі перспективи" уже багато років працює з темою протидії торгівлі людьми: надає допомогу потерпілим, консультує, координує роботу відповідальних осіб в регіоні.   19 жовтня у Львові Центр “Жіночі перспективи” провів одноденний тренінг з відпрацювання механізму взаємодії мультидисциплінарних груп для підвищення ефективності виявлення та надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми особам. В тренінгу взяли участь працівники Добросинсько-Магерівської сільської ради.   Захід відбувся в рамках Проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють діяльність у сфері протидії торгівлі людьми, у Львівській області», який реалізовує ГО "Центр "Жіночі перспективи" за підтримки Міжнародної організації з міграції IOM - UN Migration та фінансування USAID.   Якщо вам чи вашим близьким потрібна допомога, Ви можете звернутися до координаторки Програми протидії торгівлі людьми Центру «Жіночі перспективи» Олени Кальбус за телефоном 0974482274 АБО зателефонувати на безкоштовну Національну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 527 або 0 800 505 501 527 (безплатно та анонімно щодня з 8:00–20:00).  
20 Жовтня, 2023 р., 11:11
Відкриття експозиції «ПРИДИВИСЬ» до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми 18 жовтня
19 Жовтня, 2023 р., 11:27
       В КУ Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради відбувся захід для членів сімей військовослужбовців, які зникли безвісти за особливих обставинах, з метою надання всебічної підтримки родинам військовослужбовцям (інформування та соціальна підтримка).   Благодійний Фонд «Карітас Жовква УГКЦ» організував майстер-клас із виготовлення вервиць. У цьому процесі найголовніше — стан душі, тому учасники намагалися створити атмосферу добра та любові в молитві до Пресвятої Богородиці.   В подарунок учасники заходу отримали власноруч виготовлені вервички. @Жовківська РО Червоного Хреста надала продуктові набори родинам.   Нехай кожна виготовлена вервичка буде захистом для усіх, хто носитиме її з собою!  
19 Жовтня, 2023 р., 11:24
18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми   З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо запобігання торгівлі людьми працівниками комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Добросинсько-Магерівської сільської ради» проведено ряд інформаційних заходів для внутрішньо переміщених осіб на тему: «Що треба знати аби не стати жертвою торгівлі людьми».   Під час заходу розглянуто 10 правил безпеки як запобігти рабству, та проінформовано присутніх про 4 базові правила аби уберегтися від торгівців людьми, коли ви перебуваєте за кордоном (чи лише плануєте свою поїздку).  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь