Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного розвитку, сільського господарства та ЖКГ

09 Лютого, 2022 р., 13:46
Презентація проєкту  "Квітучі інвестиції в лікарські трави"  
04 Лютого, 2022 р., 11:07
На Львівщині представили інтерактивну карту інвестиційної привабливості області  
10 Грудня, 2021 р., 14:46
  Тренінг з питань підвищення обізнаності щодо впливу пестицидів на здоров'я людей та довкілля у сільськогосподарському виробництві територіальних громад   В адмінбудинку Добросинсько-Магерівської сільської ради Львівська міська громадська організація «Екотерра» спільно з експертами Держпродспоживслужби у Львівській області, Басейнового управління водних ресурсів річок Західний Буг та Сян, Асоціація бджолярів Львівщини сьогодні провели тренінг з питань підвищення обізнаності щодо пестицидів у сільськогосподарському виробництві територіальних громад.   На тренінгу розглянули питання щодо - екологічної безпеки в сільському господарстві; - переваг використання біологічних методів у сільському господарстві; - пестицидів та їх вплив на здоров’я людини; - впливу пестицидів на медоносних бджіл; - основних забруднювачів водойм; - практик сталого використання водних ресурсів у сільському господарстві.   Для всіх охочих, які відвідали тренінг, було проведено експрес-аналіз води на нітратне забруднення криничної води та води з приватних свердловин.  
24 Листопада, 2021 р., 16:50
ДОБРОСИНСЬКО-МАГЕРІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЗАПРОШУЄ НА ТРЕНІНГ З ПИТАНЬ ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ЩОДО ПЕСТИЦИДІВ  У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ!!! 
18 Листопада, 2021 р., 13:45
  Всеукраїнський фермерський форум “Актуальні напрями державної підтримки агросектору” відбувся сьогодні в онлайн-форматі, в якому взяла участь Добросинсько-Магерівська територіальна громада.   Зустріч організовано до Дня працівників сільського господарства. У форумі взяв участь Висоцький Тарас Миколайович, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України.   На зустріч було запрошено аграріїв, сільгоспвиробників та фермерів з усієї громади. Модератором форуму був Слободяник Іван Леонідович, Виконавчий директор Всеукраїнської асоціації громад, Голова Всеукраїнського Конгресу Фермерів. Організаторами Всеукраїнського фермерського форуму є Міністерство агрополітики і продовольства України, Всеукраїнський Конгрес Фермерів, Всеукраїнська асоціація громад.   На зустрічі обговорили основні напрями державної підтримки аграрного сектору. Учасники заходу, представники територіальних громад, фермери мали можливість поставити актуальні питання компетентним особам.   Почесними грамотами від голови Львівської районної адміністрації нагородили таких сільгоспвиробників нашої громади: директора Колективу ПП "Жовківчанка" Сича Олександра Васильовича, голову ФГ "ГРЕММАКС "Онишкевича Руслана Мар'яновича, директора колективу ТзОВ "АгроФрутіка Бишків" Рудевича Сергія Івановича.   Захід відбувся за сприяння відділу економічного розвитку, сільського господарства та ЖКГ Добросинсько-Магерівської сільської ради.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь