Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Березня, 2023 р., 12:55
  Заступник начальника Жовківської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Віктор Порохняк в ході чергової зустрічі з платниками податків розповів про зміни в податковому законодавстві.
15 Березня, 2023 р., 13:56
  Сьогодні відбулося засідання евакуаційної комісії Добросинсько-Магерівської сільської ради з метою підготовки місцевих органів з евакуації населення через можливе виникнення надзвичайних ситуацій природного, техногенного та воєнного характеру.   Під час проведення засідання учасники відпрацьовували такі основні питання:   - уточнення планів евакуації населення (визначення пунктів збору); - способи оповіщення населення громади про надзвичайну ситуацію; - організація евакуації мешканців громади з інвалідністю та інші.   За підсумками засідання надано відповідні доручення членам комісії щодо належного виконання заходів забезпечення готовності до надзвичайних ситуацій.  
15 Березня, 2023 р., 11:32
ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС
15 Березня, 2023 р., 11:15
  Зустріли з пологового будинку та привітали з народженням донечки Галину Палюх, дружину загиблого військовослужбовця Валерія Палюха.   Батько дівчинки, Валерій, не дочекався її народження, загинув 3 січня. Тепер його продовження — в донечці. А сам Герой житиме в нашій пам’яті...   В Галини є старший синочок, який дуже чекав на сестричку, що народилася 10 березня.   Хай малеча росте здоровою та щасливою під мирним небом України на радість усій родині!  
14 Березня, 2023 р., 12:45
  День українського добровольця відзначаємо в честь всіх тих, хто 14 березня 2014 року став на захист України. Ця дата нагадує про героїзм усіх захисників та захисниць незалежності рідної України, бо сьогодні українці незалежно від основної професії об'єдналися заради того, щоб боротися з російськими окупантами.   Дякуємо вам усім   Вічна слава Героям, які віддали життя за Україну!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь