Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жовківська ДПІ : Зустріч у форматі «круглого столу»

Дата: 26.07.2024 12:53
Кількість переглядів: 44

 

 

Заступник начальника Жовківської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Віктор Порохняк провів зустріч у форматі «круглого столу» із платниками податків, під час якої розповів про можливості електронних сервісів ДПС та про умови отримання податкової знижки за понесені минулого року витрати. 

Особливу увагу податківець приділив безкоштовним електронним сервісам податкової служби.  Повідомив, що для зручності при поданні декларації в «Електронному кабінеті» створено електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи», який надає можливість часткового автоматичного заповнення декларації. Зокрема, цей сервіс дозволяє сформувати та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів. Крім того для подання декларації громадяни також можуть скористатися мобільним застосунком «Моя податкова».

Наголосив на необхідності дотримання порядку заповнення платіжних документів на сплату податків, оскільки помилки платників податків, допущені під час заповнення платіжок, призводять до несвоєчасного зарахування платежів до бюджету.

Насамкінець Віктор Порохняк надав бажаючим практичну допомогу з питань завантаження мобільного застосунку «Моя податкова» на телефон та закликав до максимального використання електронних сервісів ДПС.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь