Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 30.05.2024 08:43
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

Детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3500га, для будівництва та обслуговування мийки автомобілів (код КВЦПЗ-12.11 Для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу), що розташована в межах с. Добросин, на території Добросинсько-Магерівської сільської ради Львівського району Львівської області

    Відповідно до статті  21 Закону України «Про регулювання  містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» з метою ознайомлення членів територіальної громади з проєктом  детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3500 га, для будівництва та обслуговування мийки автомобілів (код КВЦПЗ-12.11 Для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу), що розташована в межах с. Добросин, на території Добросинсько-Магерівської сільської ради Львівського району Львівської області Добросинсько-Магерівська сільська рада повідомляє про початок обговорення та подання пропозицій до вказаного проєкту.

Метою проекту ДПТ є:

  • зміна функціонального призначення з озеленених територій, що не перебувають у власності на території закладу з обслуговування автотранспортних засобів;
  • будівництво автомийки, влаштування інженерних мереж та споруд;
  • визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки;
  • організацію пішохідно-транспорних зв’язків.

 

Перелік графічних матеріалів із зазначенням масштабу:

- схема розташування території ДПТ в системі планувальної структури населеного пункту М 1:5000

  • схема сучасного використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель М 1:1000;
  • проектний план та схема проектних планувальних обмежень у використанні земель. Схема транспортної мобільності та інфраструктури План червоних ліній.  М 1: 2000; Креслення поперечних профілів вулиць М 1:200.
  • план функціонального зонування території  М 1:1000;
  • схема інженерного забезпечення території М 1:1000;
  • схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування М 1:1000;
  • схема інженерно-технічних заходів цивільного захисту на мирний час М 1:1000;
  • схема інженерно-технічних заходів цивільного захисту на особливий період М 1:1000;

 

Склад текстових матеріалів:

Пояснювальна записка.

 

ДПТ розташована в межах населеного пункту с.Добросин на території Добросинсько-Магерівської  сільської ради Львівського району Львівської області та розташована біля автодороги міжнародного значення М09. Площа території опрацювання 0,46 га, з яких 0,21 га – проєктована ділянка.

На ділянці проектування передбачається розміщення автомийки на 4 бокси з технічно-адміністративним приміщенням.

Проектована ділянка розташована неподалік від магістральної дороги. Враховуючи підвищене транспортне навантаження, розміщення автомийки біля автодороги міжнародного значення М09 є комерційно привабливим.

Функціональне призначення ділянки проектування згідно з Класифікатором видів функціонального призначення територій – Виробничі території > території закладів з обслуговування автотранспортних засобів.

Цільове призначення – 12.04 «Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства».

Детальним планом проведено планування території земельної ділянки для визначення та уточнення основних техніко-економічних показників.

Замовник ДПТ: Добросинсько-Магерівська сільська рада

Розробник ДПТ: ФОП Лопушанський Микола Романович

Підстава розроблення детального плану території:  Рішення Добросинсько-Магерівської сільської ради №78  від 21 грудня 2023 року  «Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі  електронного аукціону та надання дозволу на розроблення відповідної документації на земельну ділянку  орієнтовною площею 0,3500 га для будівництва та обслуговування мийки автомобілів, що розташована в межах с. Добросин, на території Добросинсько-Магерівської сільської ради Львівського району Львівської області».

Місце ознайомлення з детальним планом території – Львівська обл., Львівський р-н, с. Добросин, вулиця Учительська, 7.

Строк ознайомлення з детальним планом території – до  30 червня  2024 року включно.

Громадські слухання відбудуться 1 липня 2024 року за адресою: Львівська обл., Львівський р-н, с. Добросин, вулиця Учительська, 7 об 11:00 год.

       Відповідно до чинного законодавства знайомитися і подавати пропозиції до проєкту ДПТ мають право:

  •  повнолітні дієздатні  фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено дану містобудівну документацію;
  • юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції подані особами, не зазначеними у вказаному вище переліку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому та електронному вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

            Пропозиції просимо надсилати на адресу:

  • Львівська обл., Львівський р-н, с. Добросин, вулиця Учительська, 7.
  • e-mail: dobrosyn_rada@ukr.net

 

Графічна частина

Пояснювальна записка

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь