Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 06.09.2023 14:30
Кількість переглядів: 222

 

  1. Повідомлення про оприлюднення Проекту «Детального плану території з метою розташування індустріального парку «Добросин Інвест Парк» у с. Добросин Добросинсько-Магерівської територіальної громади Львівського району Львівської області (ДПТ) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)
     
    На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану з метою розташування індустріального парку «Добросин Інвест Парк» у с. Добросин Добросинсько-Магерівської територіальної громади Львівського району Львівської області.
    Мета розроблення детального плану території: визначення всіх планувальних обмежень, визначення намірів забудови земельних ділянок, встановлення містобудівних умов та обмежень для проектованих земельних ділянок та  впорядкування території з метою з метою розташування індустріального парку «Добросин Інвест Парк» у с. Добросин Добросинсько-Магерівської територіальної громади Львівського району Львівської області. Склад та зміст детального плану території визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».
    Підстава розроблення проекту детального плану території – Рішення Добросинсько-Магерівської сільської ради № 176  від 26.06.2023 року.  
     
     Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Добросинсько-Магерівська сільська рада Львівського району Львівської області (82660, Львівська обл., Львівський р-н, с. Добросин, площа Свободи, 3.
     
    Розробник ДПТ – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»
    Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект».
     
    Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 06.09.2023 р. до 06.10.2023 р.  
     Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Добросинсько-Магерівська сільська рада (80337, Львівська обл., Львівський р-н, с. Добросин, вул.Учительська,7).
              
    Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:
    06.10.2023 року о 11:00 год. в приміщенні Добросинсько-Магерівська сільська рада (80337, Львівська обл., Львівський р-н, с. Добросин, вул. Учительська,7).
    Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо детального плану території та звіту про СЕО можна за адресою: Добросинсько-Магерівська сільська рада (80337, Львівська обл., Львівський р-н, с. Добросин, вул. Учительська,7).
       Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 06.10.2023 р.  включно до Добросинсько-Магерівська сільська рада с. Добросин, вул. Учительська, 7 через Центри надання адміністративних послуг  або на електронну скриньку: dobrosyn.ekshgkh@ukr.net
        
     Відповідальною посадовою особою Добросинсько-Магерівської сільської ради за організацію розгляду пропозицій є Борис Орест, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, сільського господарства та ЖКГ. Телефон для довідок: (03252) 60-247.
         Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується проекту є Добросинсько-Магерівська сільська рада Львівського району Львівської області.      
     
    Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.
     

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території з метою розташування індустріального парку «Добросин Інвест Парк» у с. Добросин Добросинсько-Магерівської територіальної громади Львівського району Львівської області

Детальний план території з метою розташування індустріального парку "Добросин Інвест Парк у с. Добросин"

Креслення поперечних профілів вулиць

План сучасного використання земель за формою власності

План земельних ділянок, сформованих за результатами розроблення детального плану

План земельних ділянок, право власності на які посвідчено до 2004 року та відомості, які не внесено до Державного земельного кадастру

План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до Державного кадастру на підставі розробленої містобудівної документації

Схема інженерно-технічних заходів цивільного захисту

Схема розташування території детального плану території в системі планувальної структури в с. Добросин

Схема інженерно-технічних заходів цивільного захисту на мирний час

Пояснювальна записка

План існуючого використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель

План функціонального зонування території

Схема транспортної мобільності та інфраструктури

Проектний план та схема проектних обмежень у використанні земель

Схема інженерного забезпечення території

Схема інженерної підготовки благоустрою території та вертикального планування


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь