Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розвиток технологій – запорука нашої майбутньої перемоги

Дата: 23.05.2023 12:36
Кількість переглядів: 68

Фото без опису
 
Львівщина вперше за свою історію та другою після столиці прийняла демонстраційний день українських виробників FPV-дронів – безпілотників з функцією передачі відео в реальному часі, які керуються спеціальною гарнітурою. Швидкі й маневрені, здатні зі снайперською точністю влучати в ціль та є важливим доповненням до артилерії.
 
✅Понад 30 виробників.
✅250 учасників.
✅Демонстраційні польоти.
 
Організували подію з ініціативи Dignitas Fund і Victory Drones у партнерстві зі Львівською обласною військовою адміністрацією.
 
Захід є частиною масштабного всеукраїнського збору на ударні коптери «Люті пташки». З 10 березня в межах ініціативи зібрали вже майже 30 мільйонів гривень, які необхідні для того, щоб закупити 1000 FPV-дронів українського виробництва та вибудувати безперебійну систему виготовлення таких дронів у нашій державі.
Якщо можна у найгарячіші точки на війні відправляти техніку, а не людей, треба це робити! Вся Україна має включитися, бо це тисячі врятованих життів наших захисників та захисниць, тисячі людей, яким не знадобляться лікування і реабілітація після повернення з фронту, тисячі дітей, які не осиротіють. Це розвідка, це наші очі на війні і ми маємо подбати, щоб вони були максимально всевидячими й з гострим зором.
 
Треба воювати технологіями, а не людьми! Dignitas Fund та Victory Drones, дякую за те, що надихнули цією ідеєю всю державу.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь