Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«У Центрі обслуговування платників Жовківської ДПІ відбулась зустріч з платниками податків, щодо особливості застосування РРО/ПРРО та переваги подання звітності в електронному вигляді»

Дата: 22.05.2023 15:14
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

«У Центрі обслуговування платників Жовківської ДПІ відбулась зустріч з платниками податків, щодо особливості застосування РРО/ПРРО та переваги подання звітності в електронному вигляді»

Під час навчання наголошено присутнім, що порядок реєстрації програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) визначено нормами розд. II Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547».

 

Після реєстрації ПРРО фіскальним сервером ДПС та присвоєння програмним забезпеченням фіскального номера ПРРО виконуються налаштування ПРРО відповідно до інструкцій наданих виробником.

 

Для авторизації на ПРРО з операційною системою необхідно виконувати дії відповідно до інструкції «Програмне забезпечення реєстрації фіскальних чеків «ПРРО Каса» (Windows/Android). Керівництво користувача», яка знаходиться в архіві з завантаженим програмним забезпеченням «Програмний реєстратор розрахункових операцій».

 

Детально на семінарі податківці зупинилися на темі подання платниками податків електронної звітності, зокрема присутніх ознайомили з перевагами та можливостями Електронного кабінету.

 

Використовуючи функції Електронного кабінету, платники податків можуть реалізувати свої права та обов’язки, наприклад отримати інформацію про наявність/відсутність податкового боргу, сформувати та надіслати податкову звітність та інше.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь