Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мета щоденних тренінгів в Жовківській ДПІ - надання кваліфікованої допомоги платникам

Дата: 25.04.2023 10:42
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Фахівці Жовківської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області з метою надання кваліфікованої допомоги платникам щодо процедури декларування доходів, отриманих у минулому році, проводять щоденно тренінги, на яких надають не лише практичні рекомендації, але й повністю освітлюють всі деталі процесу.      

 

Податківці нагадують, які саме доходи підлягають обов’язковому декларуванню, в які терміни подати декларацію і до якого часу сплатити податкові зобов’язання. Зокрема, обов’язок декларування доходів зобов’язує подати декларацію до 1 травня 2023 року, а з метою отримання податкової знижки до 31 грудня. Щодо сплати задекларованих сум, то крайній термін припадає 1 серпня.    

Також в податковій звертають увагу громадян про способи подання декларації. Зокрема, декларацію можна відправити поштою, але зручніше заповнити і подати декларацію з допомогою Електронного кабінету. Авторизовані платники мають можливість це зробити онлайн, при цьому заощаджуючи свій час. Сервіс Електронний кабінет дозволяє подати не декларацію про майновий стан і доходи, а й інші звіти, переглянути подану звітність, зареєструвати програмний РРО та перевірити стан розрахунків з бюджетом.  

 

Працівники податкової інспекції зазначають, що за допомогою сервісу «Електронний кабінет платника» авторизовані платники мають можливість не тільки подати декларацію в режимі он-лайн, але й інші звіти, а також переглянути подану звітність, зареєструвати програмний РРО та перевірити стан розрахунків з бюджетом. 

 

Крім того, працівники податкової інспекції звертають увагу на те, що роботодавці повинні дотримуватись вимог трудового законодавства, а саме вчасно укладати договори з найманими працівниками та виплачувати їм заробітну плату не нижче встановленого законодавством рівня.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь