Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома мешканців Добросинсько-Магерівської сільської ради!

Дата: 14.03.2023 08:56
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

 

    

     Рішенням Львівської міської ради від 16.02.2018 року №157 «Про компенсацію вартості за надані послуги з водопостачання населенню, яке проживає у зоні депресійної лійки»,  вісім населених пунктів сільської ради виведено з зони депресійної лійки Львівського міського комунального підприємства «Львівводоканал».

Львівське МКП «Львівводоканал» повідомило Добросинсько-Магерівську сільську раду, що компенсацію вартості за надані послуги з водопостачання населенню, яке проживає у зоні депресійної лійки Львівська міська рада не буде здійснювати, а враховуючи те, що відповідно до Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», Закону України «Про житлово-комунальні послуги» передбачено, що житлово-комунальні послуги надаються виключно на договірних засадах, громадяни повинні оплачувати послуги з централізованого водопостачання. Також було зазначено, що  мешканці сіл провели воду до своїх садиб (будинковолодінь) без отримання дозволу від Львівського міського комунального підприємства «Львівводоканал» (технічних умов), що є грубим порушенням чинного законодавства.    

Крім цього, Львівським МКП «Львівводоканал» було запропоновано щоб тариф на воду для населення зони депресійної лійки був таким, як для мешканців Львова. На що сільська рада категорично не погоджується тому, що тариф в зоні депресійної лійки не може бути таким, як у Львові, бо є велика різниця у відстані прокачування води, проведенні очистки,  відсутності процедури знезалізнення та знезараження.  

Одночасно повідомляємо, що Добросинсько-Магерівська сільська рада зацікавлена в позитивному вирішенні питання надання якісного водопостачання мешканцям громади.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь