Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про використання електронних сервісів ДПС України

Дата: 20.02.2023 12:28
Кількість переглядів: 78

Фахівці Жовківської ДПІ знайомлять платників з роботою електронних сервісів та роз’яснюють окремі норми податкового законодавства

     Про переваги використання електронних сервісів ДПС України та про декларування доходів розповів під час зустрічі платникам податків заступник начальника Жовківської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Віктор Порохняк.

      Фахівець зазначив основні переваги використання електронних сервісів ДПС України, а саме: економія робочого часу платника податків, відсутність необхідності придбавати бланки звітних документів, уникнення черг, оновлення версій документів звітності, оперативність обробки отриманої інформації, підтвердження подання звітності, постійне оновлення програмного забезпечення, автоматичне формування архіву електронних копій звітів, квитанцій та інших документів.

      Використовуючи функції Електронного кабінету, платники податків можуть реалізувати свої права та обов’язки, наприклад отримати інформацію про наявність/відсутність податкового боргу, сформувати та надіслати податкову звітність та інше.

      У центрі обслуговування платників податків Жовківської ДПІ організовано робоче місце, де спеціаліст центру обслуговування платників на прикладі може показати всі етапи роботи в «Електронному кабінеті».

    Фото без описуКрім того, Віктор Порохняк повідомив про початок кампанії декларування доходів, отриманих громадянами у 2022 році, з яких не були сплачені податки та назвав підстави для подання декларації про майновий стан і доходи. 

     Окремо звернув увагу на продовження до 1 березня 2023 року строку проведення кампанії одноразового декларування активів фізичних осіб, з яких не було сплачено або сплачено не в повному обсязі податків та зборів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь