Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення Проекту генерального плану с. Кунин, с. Бір-Кунинський Добросинсько-Магерівської сільської ради Львівського району Львівської області (ГП) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 26.01.2023 16:22
Кількість переглядів: 1578

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення Проекту генерального плану

с. Кунин, с. Бір-Кунинський Добросинсько-Магерівської сільської ради Львівського району Львівської області (ГП) та Звіту про

стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

 

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану с. Кунин, с. Бір-Кунинський Добросинсько-Магерівської сільської ради Львівського району Львівської області.

 

Підстава розроблення генерального плану с. Кунин, с. Бір-Кунинський: Рішення Кунинської сільської ради від 18.12.2019 р. №29. (додаток 1 до інформаційного повідомлення).

Робота виконується відповідно до завдання, затвердженого та погодженого в установленому порядку (додаток 2 до інформаційного повідомлення).

 

Замовник проекту містобудівної документації: Кунинська сільська рада (ПРАВОНАСТУПНИК – Добросинсько-Магерівська сільська рада).

 

Розробник ГП: ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація».

 

Розробник СЕО: ТзОВ «Еко Центр Проект».

 

«28» лютого 2023 року відбудеться громадське слухання генерального плану с. Кунин та с. Бір-Кунинський Добросинсько-Магерівської сільської ради Львівського району Львівської області в приміщенні Добросинсько-Магерівської сільської ради за адресою 80337, Львівська обл., Львівський р-н, с. Добросин, вул. Учительська, 7.  Початок об 11:00 год.

Умови участі в громадських слуханнях: наявність документу, що посвідчує особу.

Із матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитись на вебсайті https://dmg.gov.ua, або у приміщенні Добросинсько-Магерівської сільської ради за адресою: 80337, Львівська обл., Львівський р-н, с. Добросин, площа Свободи, 3.

Посадова особа Добросинсько-Магерівської сільської ради, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень): Кожушко Любов Федорівна, начальник відділу земельних ресурсів та екології, тел.: 0974408502.

 

Адреса, за якою можуть надсилатись пропозиції (зауваження): Добросинсько-Магерівська сільська рада, 80337, Львівська обл., Львівський

р-н, с. Добросин, площа Свободи, 3.

 

Додаток 1

 

Додаток 2

 

Генеральний план (Пояснювальна записка)

Схема розташування населеного пункту у системі розселення

План існуючого використання території суміщений із схемою планувальних обмежень

Модель перспективного розвитку населених пунктів Кунин та Бір-Кунинський

Основне креслення суміщене із схемою проектних планувальних обмежень

Схема вулично-дорожньої мережі, сільського та зовнішнього транспорту

Схема інженерної підготовки та захисту території

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану с. Кунин, с. Бір-Кунинський, Добросинсько-Магерівської сільської ради, Львівського району, Львівської області


Коментарі:

Кордоба Олександра Олегівна
2023-02-05 15:39:04

Громада села Бір Кунинський надає зауваження до Генерального плану: Будівлю школи ( у плані вказано"бібліотеки") у 2012 р село хотіло надати в оренду. Це питання вирішувала громада на сільських сходах у с.Бір Кунинський за присутності представників Кунинської сільської ради та голови сільської ради Б.Тенети. Як вирішили віддати будівлю для адміністративного та науково-дослідницького центру? Громада села збудувала школу і має плани щодо використання цього приміщення. Маємо зауваження щодо будівництва горезвісного комплексу з переробки ТПВ.Складається враження, що все про,що описано в Генеральному плані "РОЗВИТКУ" сіл Кунин та Бір Кунинський має, насправді,одну мету- перетворити Заповідник на сміттєзвалище. Цьогоріч вся територія названих сіл повністю підтоплена (як і кожного року протягом минулих 30 років). Міліоративна служба, яка виїзджала у село Бір Кунинський нарікала на брак фінансування і рекомендувала жителям села самим виконувати роботу міліоративної служби , при цьому дана організація, до слова, за 30 останніх років не почистила на території села жодного рову ,не кажучи про ремонт чи підтримування дренажної системи. У Генеральному плані вказано , що стічні води будуть зливати у річку Деревенку! Всі навколишні села потерпають від браку питної води! Також "творці" плану вказують "шляхетну " мету - порятунок всієї області від стихійних сміттєзвалищ ( ціною малозаселених сіл, які потрібно " РОЗВИВАТИ") і про все це написано у даному плані. У пункті2,9,7 вказано , що в селі Бір Кунинський здійснюється централізоване вивезення побутових відходів ( не здійснюється і ніколи не здійснювалося). На територію сіл Кунин та Бір Кунинський привозять сміття , а влада Добросинсько-Магерівської СР не реагує на скарги громади .

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь