Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повторно! Громадські обговорення (громадські слухання) кандидатури старости!

Дата: 11.11.2022 18:33
Кількість переглядів: 286

Відповідно до Розпорядження  №158 від 11.11.2022 року "Про повторне проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости в Лавриківському старостинському окрузі №3 Добросинсько-Магерівської сільської ради" Добросинсько-Магерівська сільська рада інформує про проведення громадських слухань у формі обговорення на зборах громадян за місцем проживання в Лавриківському старостинському окрузі №3 з центром в с. Лавриків, що складається із сіл Городжів, Бабії, Окопи, Віхті, Кіпті, Панчишини, Мавдрики Добросинсько-Магерівської сільської ради кандидатури БОКАЛА Руслана Васильовича на посаду старости в Лавриківському старостинському окрузі №3 Добросинсько-Магерівської сільської ради.

 

Громадські обговорення (громадські слухання) відбудуться 20 листопада 2022 року на території Лавриківського старостинського округу №3 Добросинсько-Магерівської сільської ради о 12:00 год. в Народному домі с. Городжів, о 13:00 год. в приміщенні Народного дому с. Лавриків.

 

Ініціатор громадського обговорення (громадських слухань) у формі опитування громадян – сільський голова Микола САЛО.

 

До громадського обговорення (громадських слухань) запрошуються  фізичні особи, посадові особи та мешканці відповідного старостинського округу.

 

Право голосу на громадському обговоренні (громадських слуханнях) має кожний мешканець відповідного старостинського округу, який наділений виборчим правом та зареєстрований на території даного округу.

 

Мешканці відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах та які будуть брати участь в обговоренні, реєструються до їх початку в списку учасників громадських обговорень. Незареєстровані мешканці відповідного старостинського округу в списку учасників громадських обговорень не можуть брати участь в обговоренні.

 

Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу.

 

Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (ID-картку та додаток до неї) або інші документи, що замінюють паспорт.

 

Додаткову інформацію про проведення громадського обговорення можна отримати за телефоном: 097 778 7819.

Відповідальна особа за організацію - Думич Н.І.

 

Розпорядження  №158 від 11.11.2022 року "Про повторне проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости в Лавриківському старостинському окрузі №3 Добросинсько-Магерівської сільської ради"

 

ІНФОРМАЦІЯ про кандидата на посаду старости Лавриківського старостинського округу №3 Добросинсько-Магерівської сільської ради БОКАЛА Руслана Васильовича

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь