Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зробімо разом нашу громаду чистішою!

Дата: 24.10.2022 14:29
Кількість переглядів: 190

Повідомлення

про необхідність укладання договору на  вивезення  

твердих побутових відходів

Чистота – чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного проживання мешканців  громади. Вона починається із сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля, злагодженої роботи комунальної служби, місцевої влади та пересічних громадян.

На території нашої громади виконавцем послуг з вивезення побутових відходів із всіх населених пунктів громади визначено ТОВ «ЕКОВЕЙ ВЕЙСТ МЕНЕДЖМЕНТ». Підприємство уповноважене укладати з юридичними та фізичними особами на території громади договори на вивезення твердих побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами (за додатковою інформацією звертайтеся за номером 067-676-61-73).

Згідно з чинним законодавством України власники або винаймачі, користувачі, зокрема орендарі, джерел утворень побутових відходів укладають договори з виконавцем послуг на вивезення побутових відходів, здійснюють оплату послуг щодо поводження з побутовими відходами, відповідно до норм утворення побутових відходів та затверджених тарифів на відповідні послуги.

Також в громаді діють Правила благоустрою, відповідно до яких громадяни та суб’єкти господарської діяльності зобов’язані укладати договори на вивіз твердих побутових відходів.

Тому відсутність договору на вивезення побутових відходів у фізичної особи, юридичної особи, підприємців є порушенням Законів України «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою території населених пунктів Добросинсько-Магерівської територіальної громади та тягне за собою адміністративну відповідальність (стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Шановні мешканці Добросинсько-Магерівської громади та суб’єкти господарської діяльності, закликаємо Вас укладати договори на вивезення твердих побутових відходів з ТОВ «ЕКОВЕЙ ВЕЙСТ МЕНЕДЖМЕНТ».

Зробімо разом нашу громаду чистішою!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь