Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з керівниками закладів освіти

Дата: 03.10.2022 09:48
Кількість переглядів: 155

Фото без опису
 
29.09.2022р. у залі адмінбудівлі с. Добросин відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Добросинсько-Магерівської громади.
Опрацювали питання:
?Про стан фінансування галузі освіти Добросинсько-Магерівської ТГ у І семестрі 2022-2022 н.р. Про заходи з безпеки освітнього процесу в період воєнного стану (М.Смолинець, в о.начальника відділу освіти)
?Про затверджену мережу ЗЗСО ради на поточний навчальний рік. Про організацію індивідуального навчання дітей та роботу класів-комплектів (Б.Бірбан, методист відділу освіти)
?Про охоплення дітей шкільного віку загальною середньою освітою. Про продовження навчання і працевлаштування випускників 9-их та 11-их класів. Про відомчу адміністративну звітність загальної середньої освіти у 2022-2023 н.р.
?Про відкриття короткотривалих груп з підготовки дітей до школи у ЗЗСО та ЗДО (І.Пеприк, головний спеціаліст відділу освіти)
?Про основні вимоги УДСЯО з питань організації управління освітнім процесом у закладах загальної середньої освіти (Л.Мельник - головний спеціаліст Управління Державної служби якості освіти у Львівській області)
Напередодні Дня працівників освіти перший заступник сільського голови Добросинсько-Магерівської ТГ Михайло Жук привітав директорів і їх колективи з професійним святом, а також вручив подяку Іванні Прокопів, в.о.директора Бишківського ЗЗСО І-ІІІ ст., за організацію роботи закладу освіти у період воєнного стану, створення умов та утримання евакуйованих жителів із окупованих територій України, охоплених бойовими діями.
Під час наради керівники подякували за консультацію в управлінні освітнім процесом Любові Мельник, головному спеціалісту УДСЯО, привітали з прийдешнім Днем Ангела, побажали їй здоров'я, натхнення у роботі, успіхів у справах і віри у перемогу України.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь