Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з керівниками закладів освіти

Дата: 03.10.2022 09:48
Кількість переглядів: 192

Фото без опису
 
29.09.2022р. у залі адмінбудівлі с. Добросин відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Добросинсько-Магерівської громади.
Опрацювали питання:
?Про стан фінансування галузі освіти Добросинсько-Магерівської ТГ у І семестрі 2022-2022 н.р. Про заходи з безпеки освітнього процесу в період воєнного стану (М.Смолинець, в о.начальника відділу освіти)
?Про затверджену мережу ЗЗСО ради на поточний навчальний рік. Про організацію індивідуального навчання дітей та роботу класів-комплектів (Б.Бірбан, методист відділу освіти)
?Про охоплення дітей шкільного віку загальною середньою освітою. Про продовження навчання і працевлаштування випускників 9-их та 11-их класів. Про відомчу адміністративну звітність загальної середньої освіти у 2022-2023 н.р.
?Про відкриття короткотривалих груп з підготовки дітей до школи у ЗЗСО та ЗДО (І.Пеприк, головний спеціаліст відділу освіти)
?Про основні вимоги УДСЯО з питань організації управління освітнім процесом у закладах загальної середньої освіти (Л.Мельник - головний спеціаліст Управління Державної служби якості освіти у Львівській області)
Напередодні Дня працівників освіти перший заступник сільського голови Добросинсько-Магерівської ТГ Михайло Жук привітав директорів і їх колективи з професійним святом, а також вручив подяку Іванні Прокопів, в.о.директора Бишківського ЗЗСО І-ІІІ ст., за організацію роботи закладу освіти у період воєнного стану, створення умов та утримання евакуйованих жителів із окупованих територій України, охоплених бойовими діями.
Під час наради керівники подякували за консультацію в управлінні освітнім процесом Любові Мельник, головному спеціалісту УДСЯО, привітали з прийдешнім Днем Ангела, побажали їй здоров'я, натхнення у роботі, успіхів у справах і віри у перемогу України.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь