Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 07.09.2022 15:25
Кількість переглядів: 869

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Інформуємо, що за підсумками проведення громадських слухань щодо обговорення проекту розробки детального плану території для будівництва нового сучасного комплексу з переробки та утилізації твердих побутових відходів на території Добросинсько-Магерівської сільської ради за межами населеного пункту Бір-Кунинський та Звіту про стратегічну екологічну оцінку шляхом відкритого голосування, (29.08.2022) було прийнято рішення про проведення окремої зустрічі інвестора з мешканцями с. Бір-Кунинський щодо докладнішого інформування про сам комплекс з переробки відходів та принципів його функціонування.

 

Зустріч відбулася в с. Бір-Кунинський 03.09.2022, на якій інвестор Крістіан Чернер, директор ПП “ГІГАДЖОУЛЬ”, дав додаткові роз’яснення щодо питання будівництва та функціонування комплексу з переробки твердих побутових відходів.

На сьогодні Добросинсько-Магерівська сільська рада не планує проведення інших зустрічей чи обговорень з даного питання. У разі необхідності проведення таких обговорень чи зустрічей, про час та місце буде повідомлено додатково на офіційному сайті Добросинсько-Магерівської сільської ради.


Коментарі:

Кордоба Олександра Олегівна
2022-09-08 17:57:58

Сіільська рада не планує обговорень ? А громада не отримала чіткого і остаточного рішення. Сільська рада - це невелика група людей , а громада - все населення ТГ.На слуханнях 29.08.2022р. було оголошено про наступні громадські слухання 09.09.2022р.Сільська рада ввела громаду в оману чи планує "обійти " громаду і вирішити все на сесії ?

Зубик Оксана
2022-09-08 17:39:09

Ситуація з відходами викликає велику тривогу у місцевих мешканців .Всі добре знають загрозу сміттєзвалищ,тому важливо вплинути на ситуацію ,щоб не потонути у смітті

Садова Галина Михайлівна
2022-09-08 09:01:17

Ми не даємо згоди, щоб депутати надали дозвіл на це будівництво. На околиці Львова на вул. Тракт Глинянський вже будується сміттєпереробний завод. Отже в будівництві ще одного на нашій території немає жодної потреби

Кордоба Олександра Олегівна
2022-09-07 19:20:21

Де оприлюднено протокол ( витяг з протоколу ) громадських слухань від 29.08.2022р.

Larysa Novak-Kalyayeva
2022-09-07 18:34:28

На зборах в Бору Кунинському громада проголосувала проти цього будівництва, висловила недовіру інвестору та не збирається припиняти протест.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь