Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 07.09.2022 15:25
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Інформуємо, що за підсумками проведення громадських слухань щодо обговорення проекту розробки детального плану території для будівництва нового сучасного комплексу з переробки та утилізації твердих побутових відходів на території Добросинсько-Магерівської сільської ради за межами населеного пункту Бір-Кунинський та Звіту про стратегічну екологічну оцінку шляхом відкритого голосування, (29.08.2022) було прийнято рішення про проведення окремої зустрічі інвестора з мешканцями с. Бір-Кунинський щодо докладнішого інформування про сам комплекс з переробки відходів та принципів його функціонування.

 

Зустріч відбулася в с. Бір-Кунинський 03.09.2022, на якій інвестор Крістіан Чернер, директор ПП “ГІГАДЖОУЛЬ”, дав додаткові роз’яснення щодо питання будівництва та функціонування комплексу з переробки твердих побутових відходів.

На сьогодні Добросинсько-Магерівська сільська рада не планує проведення інших зустрічей чи обговорень з даного питання. У разі необхідності проведення таких обговорень чи зустрічей, про час та місце буде повідомлено додатково на офіційному сайті Добросинсько-Магерівської сільської ради.


Коментарі:

Кордоба Олександра Олегівна
2022-09-08 17:57:58

Сіільська рада не планує обговорень ? А громада не отримала чіткого і остаточного рішення. Сільська рада - це невелика група людей , а громада - все населення ТГ.На слуханнях 29.08.2022р. було оголошено про наступні громадські слухання 09.09.2022р.Сільська рада ввела громаду в оману чи планує "обійти " громаду і вирішити все на сесії ?

Зубик Оксана
2022-09-08 17:39:09

Ситуація з відходами викликає велику тривогу у місцевих мешканців .Всі добре знають загрозу сміттєзвалищ,тому важливо вплинути на ситуацію ,щоб не потонути у смітті

Садова Галина Михайлівна
2022-09-08 09:01:17

Ми не даємо згоди, щоб депутати надали дозвіл на це будівництво. На околиці Львова на вул. Тракт Глинянський вже будується сміттєпереробний завод. Отже в будівництві ще одного на нашій території немає жодної потреби

Кордоба Олександра Олегівна
2022-09-07 19:20:21

Де оприлюднено протокол ( витяг з протоколу ) громадських слухань від 29.08.2022р.

Larysa Novak-Kalyayeva
2022-09-07 18:34:28

На зборах в Бору Кунинському громада проголосувала проти цього будівництва, висловила недовіру інвестору та не збирається припиняти протест.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь