Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Більше 230 агровиробників Львівщини зареєстровані в Державному аграрному реєстрі

Дата: 26.08.2022 11:33
Кількість переглядів: 156

Фото без опису
Більше 230 агровиробників Львівщини зареєстровані в Державному аграрному реєстрі
 
?За 1,5 тижні з моменту запуску Державного аграрного реєстру в ньому зареєструвалося понад 3 тисячі аграріїв. Серед лідерів – Львівська, Київська, Кіровоградська та Вінницька області. Про це розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.
Станом на 24.08.2022 в Державному аграрному реєстрі зареєструвались більше 239 агровиробників Львівщини. Саме після реєстрації такі виробники матимуть змогу подати заявку з 1 вересня до 15 листопада на отримання підтримки, а саме на:
-бюджетну субсидію на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення у розмірі 3100 гривень на 1 гектар, але не більше 372 000 гривень для одного отримувача;
- спеціальну дотацію за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності у розмірі 5300 гривень на одну корову, але не більше 530 000 гривень для одного отримувача.
 
Наголошуємо, що отримувачами фінансової підтримки можуть бути як громадяни України так і юридичні особи, засновниками яких є виключно фізичні особи — громадяни України.
«Агровиробник може самостійно зареєструватись в Державному аграрному реєстрі на сайті www.dar.gov.ua, вказавши номер мобільного телефону, електронну пошту та використовуючи електронний цифровий підпис.
Вся інформація щодо агровиробника підтягнеться автоматично з реєстрів, які стосуються його діяльності: Державного земельного кадастру, Реєстру тварин та Державного реєстру речових прав. Якщо не вдається самостійно здійснити реєстрацію, телефонуйте до департаменту агропромислового розвитку і ми вам зможемо допомогти в реєстрації в телефонному режимі», -зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Tetiana Hetman.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь