Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Більше 230 агровиробників Львівщини зареєстровані в Державному аграрному реєстрі

Дата: 26.08.2022 11:33
Кількість переглядів: 124

Фото без опису
Більше 230 агровиробників Львівщини зареєстровані в Державному аграрному реєстрі
 
?За 1,5 тижні з моменту запуску Державного аграрного реєстру в ньому зареєструвалося понад 3 тисячі аграріїв. Серед лідерів – Львівська, Київська, Кіровоградська та Вінницька області. Про це розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.
Станом на 24.08.2022 в Державному аграрному реєстрі зареєструвались більше 239 агровиробників Львівщини. Саме після реєстрації такі виробники матимуть змогу подати заявку з 1 вересня до 15 листопада на отримання підтримки, а саме на:
-бюджетну субсидію на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення у розмірі 3100 гривень на 1 гектар, але не більше 372 000 гривень для одного отримувача;
- спеціальну дотацію за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності у розмірі 5300 гривень на одну корову, але не більше 530 000 гривень для одного отримувача.
 
Наголошуємо, що отримувачами фінансової підтримки можуть бути як громадяни України так і юридичні особи, засновниками яких є виключно фізичні особи — громадяни України.
«Агровиробник може самостійно зареєструватись в Державному аграрному реєстрі на сайті www.dar.gov.ua, вказавши номер мобільного телефону, електронну пошту та використовуючи електронний цифровий підпис.
Вся інформація щодо агровиробника підтягнеться автоматично з реєстрів, які стосуються його діяльності: Державного земельного кадастру, Реєстру тварин та Державного реєстру речових прав. Якщо не вдається самостійно здійснити реєстрацію, телефонуйте до департаменту агропромислового розвитку і ми вам зможемо допомогти в реєстрації в телефонному режимі», -зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Tetiana Hetman.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь