Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про початок громадського обговорення проєкту рішення сесії Добросинсько-Магерівської сільської ради «Про пониження ступеня та перейменування Хитрейківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів»

Дата: 10.08.2022 17:19
Кількість переглядів: 672

Фото без опису

Інформація про початок громадського обговорення проєкту рішення сесії Добросинсько-Магерівської сільської ради «Про пониження ступеня та перейменування Хитрейківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» 

Найменування організатора громадського обговорення:

Добросинсько-Магерівська сільська рада

Питання, що винесене на громадське обговорення:

Проєкт рішення сесії Добросинсько-Магерівської сільської ради «Про пониження ступеня та перейменування Хитрейківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів»

Мета: врахування думки жителів Добросинсько-Магерівської сільської ради щодо проєкту рішення сесії «Про пониження ступеня та перейменування Хитрейківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів»

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюється дія прийнятого рішення: учні, батьки, працівники закладів освіти.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін.

Учні – підвищення якості навчання.

Батьки – можливість розвитку важливих компетенцій для сучасного глобалізованого суспільства таких, як ефективна комунікативна здатність, уміння працювати в команді, готовність до постійного навчання, яке диктується динамічними змінами на ринку праці.

Відомості про місце і час проведення публічних заходів, порядок обговорення, акредитації представників ЗМІ, реєстрації учасників буде повідомлено пізніше.

Поштова та електронна адреси, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень.

Пропозиції та зауваження просимо подавати з 30 серпня по 30 вересня 2022 року на поштову адресу: 80337 Львівська область, Львівський район с. Добросин вул. Учительська, 7 (відділ освіти Добросинсько-Магерівської сільської ради) та електронну адресу: dobrosyn_osvita@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. 

Адреса і номер телефону, за якими надаються консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення:  80337 Львівська область, Львівський район с. Добросин, вул. Учительська, 7 (відділ освіти Добросинсько-Магерівської сільської ради); н. т. 0974460092.                               Прізвище, ім’я відповідальної особи за проведення громадського обговорення  Смолинець Микола Михайлович – в. о. начальника відділу освіти Добросинсько-Магерівської сільської ради; н. т. 0974460092.                                 

Строк і спосіб оприлюднення результатів

Після отримання пропозицій та зауважень, проведення аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Добросинсько-Магерівської сільської ради.

Запрошуємо усіх охочих взяти участь в обговоренні проєкту рішення сесії Добросинсько-Магерівської сільської ради «Про пониження ступеня та перейменування Хитрейківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів».

 


Коментарі:

Терези Марія
2022-09-28 13:50:43

З власного досвіду, знаю, як їздить школярики, а на даний час його зовсім немає!!!!! Як ви організуєте доїзд наших дітей по бездоріжжю?! Чи пропонуєте їм ходити пішки?! І де тут "якість освіти", яку ви пропонуєте?!!!!!

Горбань Ольга
2022-09-28 13:45:34

Цікавить причина закриття нашої школи тишком!!!! Чому не обговорювали це питання з батьками??????!!!!

Грицько Світлана
2022-09-28 13:41:59

Як багатодітна мати, категорично проти реорганізації школи!!!!! Школа працює 83 роки, і пережила Вітчизняну війну. А тепер в Незалежній Україні, під час війни, ви хочете її закрити. !!!!! Які ви українці!!!!?

Васина Юлія
2022-09-28 13:37:48

Як мати героїня, у якої навчаються п'ятеро дітей у Хитрейківській школі, прошу зберегти нашу школу, і зберегти село!!!!

Войтик Марія
2022-09-28 13:34:21

Батьківський комітет школи не згідний з реорганізацією Хитрейківської школи. І просять зберегти її ступінь. Просимо взяти це до уваги!

Оксана Василівна
2022-09-28 13:32:06

Сьогодні, 28.09.2022р відбулися батьківські збори у Хитрейківській школі, на яких батьки обговорили питання реорганізації школи. Всі висловили свою незгоду за даним питанням, і просять зберегти ступінь школи.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь