Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про початок громадського обговорення проєкту рішення сесії Добросинсько-Магерівської сільської ради «Про пониження ступеня та перейменування Хитрейківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів»

Дата: 10.08.2022 17:19
Кількість переглядів: 585

Інформація про початок громадського обговорення проєкту рішення сесії Добросинсько-Магерівської сільської ради «Про пониження ступеня та перейменування Хитрейківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» 

Найменування організатора громадського обговорення:

Добросинсько-Магерівська сільська рада

Питання, що винесене на громадське обговорення:

Проєкт рішення сесії Добросинсько-Магерівської сільської ради «Про пониження ступеня та перейменування Хитрейківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів»

Мета: врахування думки жителів Добросинсько-Магерівської сільської ради щодо проєкту рішення сесії «Про пониження ступеня та перейменування Хитрейківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів»

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюється дія прийнятого рішення: учні, батьки, працівники закладів освіти.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін.

Учні – підвищення якості навчання.

Батьки – можливість розвитку важливих компетенцій для сучасного глобалізованого суспільства таких, як ефективна комунікативна здатність, уміння працювати в команді, готовність до постійного навчання, яке диктується динамічними змінами на ринку праці.

Відомості про місце і час проведення публічних заходів, порядок обговорення, акредитації представників ЗМІ, реєстрації учасників буде повідомлено пізніше.

Поштова та електронна адреси, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень.

Пропозиції та зауваження просимо подавати з 30 серпня по 30 вересня 2022 року на поштову адресу: 80337 Львівська область, Львівський район с. Добросин вул. Учительська, 7 (відділ освіти Добросинсько-Магерівської сільської ради) та електронну адресу: dobrosyn_osvita@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. 

Адреса і номер телефону, за якими надаються консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення:  80337 Львівська область, Львівський район с. Добросин, вул. Учительська, 7 (відділ освіти Добросинсько-Магерівської сільської ради); н. т. 0974460092.                               Прізвище, ім’я відповідальної особи за проведення громадського обговорення  Смолинець Микола Михайлович – в. о. начальника відділу освіти Добросинсько-Магерівської сільської ради; н. т. 0974460092.                                 

Строк і спосіб оприлюднення результатів

Після отримання пропозицій та зауважень, проведення аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Добросинсько-Магерівської сільської ради.

Запрошуємо усіх охочих взяти участь в обговоренні проєкту рішення сесії Добросинсько-Магерівської сільської ради «Про пониження ступеня та перейменування Хитрейківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів».

 


Коментарі:

Терези Марія
2022-09-28 13:50:43

З власного досвіду, знаю, як їздить школярики, а на даний час його зовсім немає!!!!! Як ви організуєте доїзд наших дітей по бездоріжжю?! Чи пропонуєте їм ходити пішки?! І де тут "якість освіти", яку ви пропонуєте?!!!!!

Горбань Ольга
2022-09-28 13:45:34

Цікавить причина закриття нашої школи тишком!!!! Чому не обговорювали це питання з батьками??????!!!!

Грицько Світлана
2022-09-28 13:41:59

Як багатодітна мати, категорично проти реорганізації школи!!!!! Школа працює 83 роки, і пережила Вітчизняну війну. А тепер в Незалежній Україні, під час війни, ви хочете її закрити. !!!!! Які ви українці!!!!?

Васина Юлія
2022-09-28 13:37:48

Як мати героїня, у якої навчаються п'ятеро дітей у Хитрейківській школі, прошу зберегти нашу школу, і зберегти село!!!!

Войтик Марія
2022-09-28 13:34:21

Батьківський комітет школи не згідний з реорганізацією Хитрейківської школи. І просять зберегти її ступінь. Просимо взяти це до уваги!

Оксана Василівна
2022-09-28 13:32:06

Сьогодні, 28.09.2022р відбулися батьківські збори у Хитрейківській школі, на яких батьки обговорили питання реорганізації школи. Всі висловили свою незгоду за даним питанням, і просять зберегти ступінь школи.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь