Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Опитування!

Дата: 02.06.2022 10:10
Кількість переглядів: 155

 
Інформуємо, що ДУ “Офіс розвитку підприємництва та експорту” спільно з ГС “Центр розвитку інновацій”, національним проектом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес та партнерами, які долучаються, розпочали Ініціативу для сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад/регіонів, місцевих бюджетів, підтримки підприємців, розвитку експорту.
Для виявлення реального стану та потреб бізнесу регіону, запрошуємо долучитися до опитування власників та топ-менеджерів субєктів господарської діяльності Львівської області.
 
Опитування можна пройти за посиланням (до 04 червня 2022 року включно) : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHjA6w4N4ep4qEJijBoZGV_klvJJEsNuZVzspZDOz5-eVmFQ/viewform
 
Опитування проводяться у співпраці з Міністерство цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад і територій України. Опрацьовані результати будуть надіслані до відповідних органів державної влади, робочих груп й донорських організацій.
Також інформуємо про можливість скористатися безоплатним доступом до е-рішення “Економічний профайл громади” – системи даних, в якій інтегровано й постійно оновлюється понад 150+ офіційних джерел, для аналізу реального стану економіки, землі, нерухомості та інших активів на території Вашої громади, моніторингу сплати податків й погашення боргів, аналізу структури та суб'єктів місцевої економіки, платників податків, бізнес-зв’язків, їх активів, ризик-факторів тощо.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь