Добросинсько-Магерівська громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Опитування!

Дата: 02.06.2022 10:10
Кількість переглядів: 200

Фото без опису
 
Інформуємо, що ДУ “Офіс розвитку підприємництва та експорту” спільно з ГС “Центр розвитку інновацій”, національним проектом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес та партнерами, які долучаються, розпочали Ініціативу для сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад/регіонів, місцевих бюджетів, підтримки підприємців, розвитку експорту.
Для виявлення реального стану та потреб бізнесу регіону, запрошуємо долучитися до опитування власників та топ-менеджерів субєктів господарської діяльності Львівської області.
 
Опитування можна пройти за посиланням (до 04 червня 2022 року включно) : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHjA6w4N4ep4qEJijBoZGV_klvJJEsNuZVzspZDOz5-eVmFQ/viewform
 
Опитування проводяться у співпраці з Міністерство цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад і територій України. Опрацьовані результати будуть надіслані до відповідних органів державної влади, робочих груп й донорських організацій.
Також інформуємо про можливість скористатися безоплатним доступом до е-рішення “Економічний профайл громади” – системи даних, в якій інтегровано й постійно оновлюється понад 150+ офіційних джерел, для аналізу реального стану економіки, землі, нерухомості та інших активів на території Вашої громади, моніторингу сплати податків й погашення боргів, аналізу структури та суб'єктів місцевої економіки, платників податків, бізнес-зв’язків, їх активів, ризик-факторів тощо.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь